Vi jobber med web-TV

8

steigan.no og Mot Dag AS kommer til å begynne med web-TV. Akkurat nå eksperimenterer vi med teknikk og form, og etter hvert vil det komme intervjuer, debatter, presentasjoner og nyheter på denne plattformen. 4. mai var jeg i studio med tre av folkene i videogruppa vår, Sindre, Julien og Youssef. Det foreløpige resultatet ser profft ut. Følg med. Det vil komme mye bra etter hvert. Her fra et intervju om valget i Frankrike.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


8 KOMMENTARER

 1. Kanskje vi kan få Steigan til å skrive litt om Mot Dag bevegelsen, dens opprinnelse, ideologiske tilknytting og bakland, og hvordan medlemmer fra denne bevegelsen har påvirket «styre og stell» i Norge i alle år etter at de var vert for folkemorderen og menneskeslakteren Leon Trotsky (Bolsjevik»revolusjonen») som deres gjest i landflyktighet og som politisk inspirator?

  • Er det ikke bedre om du skriver om det? Skriv en artikkel som er saklig og objektiv, og sleng på litt saklig spekulering utifra fakta. Det er ingen som ikke er klar over bakgrunnen til Steigan, og det er mange som finner verdi i steigan.no som ikke liker Pål Steigan personlig, men de finner verdi i innholdet som publiseres til tross for det. Kanskje steigan.no til og med publiserer artikkelen din.

   • Jeg støtter faktisk Pål Steigan og hans solide arbeide på en rekke områder, om enn enda ikke økonomisk, og har absolutt ingenting i mot ham personlig. Jeg deler ikke hans forståelse av et lite knippe temaer, men det får meg ikke til å helle babyen ut med vaskevannet. Norge og det norske folk trenger flere av Steigans kaliber. Å kalle selskapet for «Mot Dag AS» syns jeg var et dårlig valg. Vi er antakelig svært mange som etterhvert har begyndt å kikke nærmere på MotDag bevegelsen, dens historie, bakland, ideologi osv, samt denne gruppens svært så nære kobling til «Dypstaten-Norge». Jo mer man graver i dette jo vanskeligere blir det å ignorere koblingene. Dette tror jeg Steigan ville tjent på å oppklare, sålangt mulig for ham, i en egen utdypende artikkel.

    • Det er mye å si om bevegelsen Mot Dag. Jeg føler meg ikke bundet til å forsvare den eller kritisere den. Jeg vil ta med meg noen av de beste tradisjonene deres, slik som Arbeidernes leksikon, og det at svært mange medlemmer gikk inn i motstandsbevegelsen, slik som fedrene til Tron Øgrim og meg. Deres negative sider har jeg ikke tenkt å la affisere meg. Og jeg regner med at vi kommer til å gjøre et så stort arbeid at folk om noen år bare vil forbinde navnet med oss. Når jeg skriver så mye om krise, krig og elendighet, trenger jeg et navn som i det minste antyder muligheten for seier, uten at det blir for bombastisk.

    • Det ser ikke ut til at Steigan har tenkt til å bruke tid på å gjøre det. Så da er det opp til deg å belyse det du tenker er problematisk. Jeg er interessert jeg. Bidrar gjerne med å lage en gravende artikkel på emnet.
     Bare å sende en melding til havard.win[at]gmail 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.