Mot Dag AS: Fristen for aksjetegning går ut 1. juni!

7

Påminnelse: Fristen for aksjetegning går ut 1. juni!

Nærmere 200 har tatt kontakt, og mange aksjonærer er det blitt! Det kommer inn nye hver dag. Men vi ønsker oss gjerne flere. Fordi hver krone vi får inn gjør oss bedre til å formidle den uavhengige samfunnskritikken.

At vi blir så mange, er allerede et stort framskritt. Vi er mange folk med kompetanse, ideer og ressurser som på ulike måter kan bidra til å gjøre prosjektet til en suksess. Blir du med, styrker du sjansen for at viktige perspektiver og stemmer blir hørt.

HUSK! Fristen for tegning er torsdag 1. juni.

Her finner du informasjon om hvordan kjøpe aksjer:

Vennlig hilsen
Pål Steigan
Per-Gunnar Skotåm

Konto for betaling av aksjer er 9001.29.79990

( Fra utlandet: IBAN NO46 9001 2979 990  – SWIFT LABANOKKXXX )

 

PS: Hvis du alt har signert tegningsdokumentet, beklager jeg dobbeltvarsling. Men gi meg i så fall et hint, så får vi orden på listene.

Når aksjetegninga er over, vil aksjonærene bli innkalt til ordinær generalforsamling for å velge et fullt styre.

Denne artikkelen sier litt om hva slags oppgaver vi står overfor:

Hvordan kjempe mot propagandamaskinen og vinne?

At vi klarer å påvirke opinionen allerede nå, er allerede bevist:

En morsom og lærerik historie om ei tøff dame og medier som bruker «fake news»

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


7 KOMMENTARER

 1. Mot Dag er et forbilledlig initiativ som alle bør støtte.

  Hvordan dette utvikler seg, får alle en rikelig tid til å drøfte og følge opp.

  Helt avgjørende Nå, er å støtte initiativet for en utvikling ut over alle individuelle nettsteder/nettsider.

  Jeg har selv allerede fått lese saklig informasjon til en verdi langt over kr 1000,-, derfor er en oppfølging med bare en aksje fra min side , en helt beskjeden betaling for andres arbeid, og en helt beskjeden støtte for et mulig
  nettsted med kvalitet gjennom mange skrivere.

  Det med glede og spenning vi er med videre.
  Roger

 2. Skal se om jeg klarer å skrive ut på printeren til kona, hvis ikke får jeg se om jeg får tatt en tur på biblioteket fredag og skrevet ut der. Men det koster 2 kr. Synes du har det veldig bråttom med denne tegninga, noen av oss er ikke like raske i valsen lenger.

  Ellers har jeg fått avklaring i at jeg får nytt firma selv også, Holmstad Foto Etc. AS: http://naturkonservativ.blogspot.no/2017/05/holmstad-foto-etc-as.html

  Skal få overført alle mine midler i mitt gamle firma dit, så er rimelig fornøyd nå.

  Jeg tar allerede nå imot bestillinger av foredrag om lommedemokratiet og lommetunet for kommende år, med forbehold om at vi ikke flytter til Filippinene. Gjør vi det har jeg som ambisjon at firmaet skal bli en ledende leverandør av foto fra det fjerne østen til internasjonale media.

 3. Da har jeg skrevet ut og tegnet meg for 3 aksjer, var nettopp over på postkontoret og sendte blanketten. Turte ikke annet, våger ikke reise til Tolfa uten å være aksjonær i Mot Dag AS. Er redd jeg da ville blitt svartelistet av Tolfas store sønn.

  Dessverre er ikke firmaet mitt oppe og går enda, så måtte tegne meg som privatperson. Håper allikevel mitt firma kan få oppdrag i framtidige konferanser arrangert av Mot Dag AS? Mine spesialfelt er nevnt ovenfor.

  Kanskje tar jeg med familien til Tolfa neste år? Er vel 1/3 sjans for dette på nåværende tidspunkt. Er så møkka lei modernistene som farer over moderlandet og ødelegger alt vent og vakkert med samme nidkjærhet som Maos rødegardister. Kan man egentlig komme stort nærmere en Village Town enn Tolfa i dagens Europa: http://7g.nz/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.