Mot Dag AS: Fristen for aksjetegning går ut 1. juni!

0

Påminnelse: Fristen for aksjetegning går ut 1. juni!

Nærmere 200 har tatt kontakt, og mange aksjonærer er det blitt! Det kommer inn nye hver dag. Men vi ønsker oss gjerne flere. Fordi hver krone vi får inn gjør oss bedre til å formidle den uavhengige samfunnskritikken.

At vi blir så mange, er allerede et stort framskritt. Vi er mange folk med kompetanse, ideer og ressurser som på ulike måter kan bidra til å gjøre prosjektet til en suksess. Blir du med, styrker du sjansen for at viktige perspektiver og stemmer blir hørt.

HUSK! Fristen for tegning er torsdag 1. juni.

Her finner du informasjon om hvordan kjøpe aksjer:

Vennlig hilsen
Pål Steigan
Per-Gunnar Skotåm

Konto for betaling av aksjer er 9001.29.79990

( Fra utlandet: IBAN NO46 9001 2979 990  – SWIFT LABANOKKXXX )

 

PS: Hvis du alt har signert tegningsdokumentet, beklager jeg dobbeltvarsling. Men gi meg i så fall et hint, så får vi orden på listene.

Når aksjetegninga er over, vil aksjonærene bli innkalt til ordinær generalforsamling for å velge et fullt styre.

Denne artikkelen sier litt om hva slags oppgaver vi står overfor:

Hvordan kjempe mot propagandamaskinen og vinne?

At vi klarer å påvirke opinionen allerede nå, er allerede bevist:

En morsom og lærerik historie om ei tøff dame og medier som bruker «fake news»

 

Forrige artikkelTerroren i Manchester – Theresa May svarer med 5000 soldater – og fortsatt støtte til terrorsponsorene
Neste artikkelPengesluk uten forsvarsevne
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).