Makedonia – enda en fargerevolusjon?

3

Hva er det Soros og USA holder på med i Makedonia?

Framtredende makedonske politikere og journalister har i lengre tid protestert mot at milliardæren George Soros angivelig blander seg inn i makedonsk politikk via stråmenn i såkalte NGOer. De beskylder milliardæren og hans folk for å undergrave Makedonias sjølstyre og for å prøve å gjennomføre et «regimeskifte».

Bevisene for at Soros driver innblanding i Makedonia var sterke nok til at det ble åpnet en undersøkelse i kongressen i USA for spesielt å se på om og eventuelt hvordan USAs State department gir støtte til Soros-organisasjoner.

Hva er det USAID og Soros holder på med?

Den konservative organisasjonen Judicial Watch har engasjert seg og har levert inn et krav om innsyn etter Freedom of Information Act (FOIA).

På sine nettsider skriver Judicial Watch at de har gåttt til sak mot US department of State og USAID under Freedom of Information Act (FOIA) for å få offentliggjort all dokumentasjon som finnes om USAIDs støtte Soros-stiftelsen Open Society Foundation. Dette skriver Judicial Watch på sine nettsider.

De krever å få på bordet alle kontrakter og kommunikasjoner mellom USAID og OSF og alt analysemateriale som USAID måtte ha om virksomheten til OSF i Makedonia.

At USAID sponsor Soros-stiftelsen i Makedonia kan det ikke herske noen tvil om. Det står å lese på USAIDs egne nettsider. Det går det fram at fra 27. februar 2012 til 31. august 2016 har USAID brukt $4,819,125 på OSF i Makedonia.

Judicial Watch vil ha på bordet alle fakta om hvordan disse midlene er brukt, hvem som har fått dem og egentlig hva det er USAID og Soros holder på med i Makedonia.

De beskylder USAs ambassadør i Skopje, Jess L. Baily, for jobbe i hemmelighet i samarbeid med OSF for å undergrave den makedonske regjeringa og dermed i strid med Wien-konvensjonen om diplomatiske forbindelser.

Samme metode som i Ukraina

Dette likner jo veldig på det som skjedde i forspillet til statskuppet i Kiev 22. februar 2014. Også da drev USAID, State Department, USAs ambassadør og Open Society Foundation et systematisk arbeid via såkalte NGOer for å undergrave den daværende regjeringa i Ukraina og berede grunnen for statskuppet.

I 2016 publiserte DC Leaks 2500 dokumenter fra serverne til stiftelsen til multimilliardæren George Soros, Open Society Foundation (OSF).  Dokumentene viser blant annet hvor djupt og i hvor stor grad George Soros personlig var med på å styre utviklinga i Ukraina i forbindelse med Maidan-kuppet.

Den ukrainske avleggeren av OSF, International Renaissance Foundation (IRF) gikk i spissen for å skape det de kalte «Det nye Ukraina».

I et dokument med tittelen “Breakfast with US Ambassador Geoffrey Pyatt” framgår det hvordan Soros og Pyatt diskuterte hvordan propagandakampanjen mot Russland skulle legges opp fra ukriansk side. Med på møtet var også ledere fra IRF og direktøren for USAID, som osgå spilte en nøkkelrolle i kuppet.

Ambassadør Pyatt trakk opp de generelle linjene for propagandakrigen mot Russland, noe som Soros sa seg mer enn villig til å bistå med. Soros’ stiftelse, Open Society Foundation (OSF), antas å være den største filantropiske organisasjonen i historien med avdelinger i 37 land og et budsjett på 930 millioner dollar eller nesten 8 milliarder kroner.

Soros og hans Open Society Foundation hevder naturligvis at de fremmer de fattiges og de underpriveligertes sak, men i virkeligheten bruker OSF disse sakene som skalkesjul for sin egen agenda. I Makedonia legger OSF spesielt vekt på Roma-folkets altså sigøynernes, rettigheter, men som Tore-Jarl Bielenberg har påvist har Soros tatt fullstendig kontroll over sigøynerens organisasjoner i Europa.

State Department har nektet for at de finansierer organisasjoner i Makedonia, men har innrømt å ha gitt økonomisk støtte til OSF Makedonia. USAID og Soros-organisasjonen Forum Group har også beviselig tilbudt økonomisk støttet til makedonsk ungdom som vil engasjere seg i protester mot regjeringa.

Slåssing i parlamentet

27. april 2017 trengte demonstranter seg inn i parlamentsbygningen i Skopje og det kom til slåssing og angrep på parlamentsmedlemmer. Mer enn 80 mennesker skal ha blitt skadd. Blant de skadde var den sosialdemokratiske lederen Zoran Zaev.

Bakgrunnen for denne episoden er ei langvarig krise i Makedonia som handler om forholdet til EU, NATO og egentlig også om den makedonske statens integritet. Det albanske spørsmålet er svært betent i Makedonia fordi det finnes sterke krefter som ønsker å skape et Stor-Albania og innlemme både Kosovo og albansktalende områder i Makedonia, Serbia, Hellas  og Montenegro. Albania er USAs viktigste inngangsportal til Balkan og Sørøst-Europa. USA brukte blant det albanske spørsmålet til å sprenge republikken Serbia i stykker og skape NATO-protektoratet Kosovo der USA har sin enorme militærbase Camp Bondsteel.

9. mai 2015 at det var væpnede kamper mellom makedonsk politi og «en utenlandsk terrorgruppe» i byen Kumanovo i den nordvestlige delen av landet. På morgenen 10. mai sa man at fem politifolk var drept og over 30 såret, skriver International Business Times.

 Angriperne kom fra den paramilitære organisasjonen UCK. Kumanovo ligger i en region med stor albansk befolkning, og det er ikke første gang det er væpnet kamp i området. I 2001 var det et omfattende væpnet opprør i denne regionen. Da pågikk kampene rundt byen Tetovo, noe lenger vest, og Kumanovo. Det begynte som bakhold der UCK drepte og lemlestet politifolk, men Makedonia svarte med militære styrker og det kom til regulære kamphandlinger.

En farlig konflikt

USA og Soros fisker i rørt vann på Balkan. De ønsker å skape mest mulig kaos for å ta enda sterkere kontroll over regionen. Men når de gjør dette så rører de også ved konflikter som har potensial til å kaste Balkan inn i en ny storkrig. Som kjent har dette skjedd før i historien, og den historiske lærdommen burde være at dette er en svært dårlig idé.

 

PS:

I USA har altså Judicial Watch sørget for at det blir en stor sak når US State Department bevilger  i underkant av fire millioner dollar til Soros-stiftelsen i Makedonia. Her i Norge blir det knapt noen sak når staten skal gi over 800 millioner euro til Soros-stiftelsen i Polen. Det sier litt om norske politikere og norske medier.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

 1. Jeg ga en donasjon til judicial watch – å bidra til å knekke Soros føles bra. Vi burde hatt en slik organisasjon her i Norge som kunne forfølge og evt bestride hvordan norske skattepenger brukes på korrupt måte til å støtte mer eller mindre kriminelle globalist-aktiviteter.

 2. Norge har for lengst mistet selvstyre. Norges politikere er kun betalte marionetter i dette Internasjonale kartell, med Sentralbankene som kjernen i systemet. Politikere har ikke lenger noen makt. De er alle kjøpt og betalt. Donald Trump – angivelig verdens mektigste mann er også styrt av Sentralbanken som egentig ikke trenger penger, de kan trykke ubegrenset og kan kjøpe Alt og Alle. Dette dreier seg ikke om Penger, men om stadig mer Kontroll og mer makt. Det er så vannvittig og sykt, at de aller færreste begriper hva som foregår- og da er vi alle under et verdensomspennende regime som det historisk aldri noen gang har eksistert, med FN, EU , NATO, IMF og alle disse institusjonene som vi feilaktig tror gjør noe for Mennesker i denne verden. Vår TRO på det GODE, uten å begripe atdet er meget ONDE krefter som er bakenfor våre smilende, pene og politiske snakke-hoder, som alle leser opp fra sittt forelagte manus – det vet man når det lyttes til medier i forskjellige land og andre språk. Manuskriptet er det samme, ordlyden og retorikken nøyaktik lik.

  Nå drømmer Facebook sjefen om å installere microchips i oss ( selvsagt til vårt beste) – slik kan vi alle bli mekaniske roboter som mangler alt hva som egentlig utgjør et Individ med en sjel. ORWELLS visjon er nesten fullført. Det mangler kun signalet om at vi kan begynne å ta livet av hverandre – da deres metoder for de-populason internasjonalt går for langsomt fremover. Vi invaderes av mørkhudede, som bringer med seg sykdommer som tidligere ikke eksisterte på våre breddegrader, den som tror at dette ikke er en del av den STORE PLANEN, for TOTAL kontroll, skjønner ikke meget.

  Norge og Sverige har kommet lengst i planen med å avskaffe fysiske penger. Når våre betalingsmidler er fullstendig borte, kan De som står bak denne Grusomme planen, solgt som et gode, med et museklikk, la din bankkonto forsvinne, og individer er da fullstendig utlevert, uten det nødvendige byttemidlet enhver trenger for å overleve.

  Jeg minner om at Norge var det siste landet i verden som sluttet å lobotomere landets befolkning. Nå anvendes lanngt mer effemtive midler, som ungdommen omfavner, uanende om hva de utsettes for. Norges befolkning er så ned-dopet, at de vil først bråvåkne når det de ikke trodde var mulig, plutselig er en realitet. Velkommen til UTOPIA uten ekte mennesker med et Ånds- og Sjeleliv.

  Vatikanet var det som valgte Jødefamilien Rotschild for det dreier seg om å Låne ut penger med Renter og Renters Rente for å Slavebinde Land og Folk – og til å gjennomføre Jesuittenes Drøm. Utvide Pave-Maktens kontroll over sjelene i samarbeid med en utvidet makt over all Jordiske Eiendom og ubegrenset Fiansiell makt. I dag styrer Zionister Sentralbankene – som i vår tid er blitt En Bank, for de henger alle isammen internasjonalt. Drømmen om et utvidet ISRAEL, for Guds utvalgte Folk, som tydelig er høyt hevet over alle andre mennesker og har ubegrenset pengemakt, med monopol på Skapelsen, ( den kristne Biblelen er ikke deres lektyre og veileder, men Toraen, som lærer det samme som Koranen hvordan utnytte andre mennesker, bli et overmenneske og tilrive seg makten ved sataniske gjerning og ritualer. Voldta, drepe og utnytte. Disse mennesker med Monopol på disse i realiteten verdiløse pengene, som kan BYTTES om i Virkelige Verdier som Land, Eiendom, Kunst, Vann, Matproduksjon, Universiteter, Farmasøytisk Industri. Med tilgang til UBEGRENSEDE Pengemidler kan ALT og ALLE kjøpes. Alle vi andre er verdifulle KUN sålenge vi Tjener dette Diabolske systemet, som strammer tøylene uke for uke, slik at alle røster skal skremmes til å forstumme, som ikke understøtter denne agenda – veien til egen undergang. Den som feilaktig TROR man er evig sikret, pga privilegier i Staten, vil bli skuffet den dagen de ikke lenger trengs. I dag våkner mange verden over og bytter side og blir Informanter om hva de vet som Insidere, fra Hemmelig Politi til insidere i Bank og Høyfinans. Konpirasjons- Teoretikere kalles de nedsettede. Dette ordet ble skapt for å utelukke eventuell motstand. Alt som er kreativt, anderledes, Alternativt blir stemplet som Kvakksalveri, Idioti, U-Vitenskapelig, Fake News, Rasist, Hate- speak, Nazist og det helt forbudte ord. ANTISEMITT. For det er Semittene som Eier massemedia, TV, Google, Facebook, Hollywoos, SENTRALBANKENE og ALT og ALLE som er nyttig for Denne GIGA- CORPORASJONEN, som styrer verden i dag og nesten, nesten …har oppnådd TOTAL KONTROLL.

  Dette er et Zionittisk Anti- Kristent prosjekt. Vi har kun vært nyttig redskap, og Topp- Punktet av denne helt igjennom destruktive virksomhet for oss alle, kan ende med en 3. Verdenskrig som egentlig allerede er igang, men føres med ØKONOMISKE Våpen, og vil man erobre og få total lontroll over et land og befolkning, så ØDELEGGER man dette LANDETS ØKONOMI. Dette vil skje internsjonalt med sammenbrudd i banksystemet, men Sentralbankene vil alltid bli reddet Det er bare å trykke mer penger, trykke på en PC. Alle vi andre som enten har penger i banken, eller lån i banken vil bli flådd levende. Slik har banken LOV til å stjele våre penger som er spart og ippevart i bank-systenet. Ved Innbetaling eier vi ikke pengene lenger, Banken eier pengene ved innføring av Negativ rente. Nordmenn har 30 milliarder i lån, disse vil bli krevet innbetalt, for å redde banken og SLIK klarer Banken å skaffe seg En EKTE verdi. DITT HJEM, som de kan selge videre og kassere penger for. Slik «Skapes» Verdier i dette igjennom korrupte systemet.

  Jøder og Muslimer er derimot smartere – de tror ikke oå dette systemet med renter og avviser det. Slik kan muslimer over hele Europa kjøpe seg inn i Eiendom ETTER det enorme internasjonale sammenbruddet som kommer i aksjemarked, statsobligasjoner, i banksystemet, små og store bedrifter….alt henger i sammen. Alt vil stoppe opp, som i Venezuela. Mat og Forsynings-systener vil ikke fungere og kriminalitet og borgerkrig kan forventes. POLITI ER VERDEN OVER ALLEREDE MILIÆRISERT, DE VET HVA SOM KOMMER. De smarteste har kommet seg ut av større byer, og skjønner at de må sørge for seg selv og være selvhjulpne.

  Hva er det mer å si: Jo at vi blir Bedratt og Løyet for på alle nivåer. Hele dette systemet bør ikke oppstå igjen i den form det er nå – for det er det denne verdens banditter og bakmenn ønsker. RIV NED ALT, ØDELEGG MEST MULIG, DREP FLEST MULIG – OG SÅ START DET HELE OM IGJEN. Antagelig må vi igjennom HELVETE og klarer vi å komme igjennom det så kan VI, LOKALT skape noe helt annet som fungerer for OSS ALLE, ikke kun for noen få, som vi ikke engang vet hvem er.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.