Erdoğan: – Europa bruker nazimetoder mot oss, de vil få merke konsekvensene

15
Erdogan under talen 19. mars 2017

Dersom man skulle tro at de kraftige utfallene fra Tyrkias president og statsminister er en form for orientalsk spøk, er det på tide å revidere oppfatning. Tyrkiske toppolitikere har fortsatt sin aggressive politiske kampanje mot Europa også etter valget i Nederland.

Erdoğan under talen 19. mars 2017

På et møte i Istanbul 19. mars 2017 sa  Recep Tayyip Erdoğan til sine tilhengere at «nå er maskeballet over». Presidenten fordømte tyske myndigheter for å ha tillatt en demonstrasjon som ble gjennomført av kurdiske tilhengere av den forbudte organisasjonen PKK i Frankfurt.

Han beskyldte europeiske myndigheter for å innføre «nazibestemmelser» rettet mot tyrkerne og muslimene. Han gjentok sin tidligere appell til tyrkere i Europa om å formere seg og ha mange barn, gjerne tre eller fem. Og han sa om sine angivelig allierte i NATO, at «hvis de ikke hadde skammet seg for å gjøre det, hadde de gjeninnført gasskamrene» for å redusere antall tyrkere i Europa.

«Jeg vil si til dem som bruker en jernhånd i en silkehanske mot oss at de dagene er over. Det Tyrkia som bøyer av for trusler og tyranni er ikke mer. Vi vil ikke la noen av våre innbyggere komme til skade. Et hvert land som prøver dette, vil få merke konsekvensene.»

På den andre sida sa EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker til tyske Bild am Sonntag at dersom Tyrkia gjeninnfører dødsstraffen, betyr det at at forhandlingene med EU brytes.

Han sa også at det er totalt uakseptabelt at Tyrkias president sammenlikner tyske og nederlandske myndigheter med nazistene. Juncker sa også at «ikke alle tyrkere er små Erdoğaner». Med det mente han at de millionene av tyrkere som bor i Europa er godt integrert og bidrar til Europas økonomi.

Juncker har dermed gitt Erdoğan en fristelse han kanskje ikke klarer å avstå fra, nemlig en maktkamp med EU og Tyskland for å demonstrere hvem som har politisk kontroll over den tyrkiske diasporaen.

Erdoğan ser seg sjøl som en slags reinkarnasjon av sultan Suleyman den store (The Magnificent, som de sier på engelsk).

En tyrkisk regjeringstalsmann ga et hint om dette da han sa at det er mulig at det vil bli en ny demonstrasjon i Tyskland med tyrkiske ministre som talere før den tyrkiske folkeavstemninga 16. april. Det bor omkring 4 millioner  folk med tyrkisk bakgrunn i Tyskland, eller 5% av befolkninga. Siden 2014 har det vært lov å ha dobbelt statsborgerskap.

Når Tyrkias utenriksminister snakker om «kommende regligionskriger» i Europa og presidenten sier at Europa vil få merke konsekvensene, er det dumt å se på dette som tomme trusler. Tyrkia har tatt raske skritt i retning av et presidentdiktatur. Erdoğans regime blir mer og mer islamistisk, og den tyrkiske etterretningstjenesten MIT har pleid og pleier meget nære forbindelser med terroristene i Syria, også IS. Disse gruppene har i stor grad opptrådt som en fremmedlegion for Tyrkia. De nyottomanske politikerne i Ankara drømmer om å gjenopprette Det osmanske rikets storhet.

Den tyrkiske ledelsen appellerer nå til den tyrkiske diasporaen om å samle seg om Tyrkia og islam i kamp mot «nazitendensene» i Europa. En rimelig tolkning er at de mener akkurat det de sier.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


15 KOMMENTARER

 1. Hehe…..komiskt at han tar den der, forskjell på troll i ord og nettroll så fyren må vel være dum som ikke vet hva nazister faktiskm lett gjør med 4 millioner uønskede «utlendinger», smart å prøve seg mot sånt kan det neppe være. Forøvrig er det litt ettertenksomt å se hva folk fra den kant av verden har for tanker om barnefødsler, hva skulle vitsen være med sånt sies det ingenting om selvom tankene virker velkjente…

 2. Og den norske politikken i denne saka? Før har det vore påpeikt at norsk utanrikspolitikk er å finne som mal i fjerde akt av Peer Gynt. Scena denne malen er henta frå tek ende med om lag desse orda: «Nei mange tak! Jeg støtter styrken og låner pengene til Tyrken…

  Gå de til Hellas. Jeg skal sende
  Dem gratis væpnede i land.
  Jo mer de øger stridens brand,
  desbedre kan jeg buen spende.
  Slå smukt for frihed og for ret!
  Løb storm! Gør Tyrken helved hedt;
  og slut med hæder deres dage
  på Janitscharens landsestage.
  Men hav MIG unskyldt. Jeg har mynt
  og er mig selv, Sir Peter Gynt.»

 3. Han gjentok sin tidligere appell til tyrkere i Europa om å formere seg og ha mange barn, gjerne tre eller fem.

  Nei. Erdogan oppfordet til å få fem barn og ikke «bare» tre barn, slik svært mange både tyrkiske og øvrige muslimer allerede gjør, altså til en kraftig opptrapping av den form for demografisk krigføring som vesteuropeere allerede har vært utsatt for gjennom lang tid. Lurer litt på hvordan denne omskrivingen av hva Erdogan faktisk sa har oppstått. Steigan virker jo selv rimelig faktaorientert. Men denne feilfremstillingen av hva Erdogan oppfordret til representerer ihvertfall en kraftig nedtoning både av hvilken trussel vesteuropeere allerede står ovenfor og av den kraftige aksellereringen som Erdogan nå oppfordrer til.

  „Macht nicht drei, sondern fünf Kinder, denn ihr seid die Zukunft Europas“, sagte Erdogan am Freitag im westtürkischen Eskisehir. https://www.welt.de/politik/ausland/article162946953/Erdogan-ruft-Tuerken-in-Europa-zum-Kinderkriegen-auf.html

 4. Dette viser vel at NATO er en ganske problematisk allianse. Tyrkia har hele tiden hatt en indre borgerkrig gående mot kurdere. Iflg reglene i NATO skulle ikke Tyrkia ha vært medlem av NATO pga dette. Etter at NATO skiftet sin strategi til out-of-area, er det ikke sikkert at alle NATO-land har sammenfallende interesser når det gjelder imperialisme og ekspansjon. Det ser ut som det er et gryende samarbeid mellom Tyrkia og Russland på gang. Og kuppforsøket i Tyrkia, det var kanskje USA som stod bak dette? Med den verbale konflikten som vi nå ser mellom EU og Tyrkia kan man lure på om Tyrkia egentlig er på vei ut av NATO. Og kan det tenkes at Tyrkia kan komme til å oppleve en reprise av Jugoslavia-krigen, ved at andre stormakter prøver å nøre oppunder borgerkrig og splittelse av Tyrkia (feks ved å løsrive Kurdistan?)

 5. SH, ikke glem at det inntil for få år siden var en konstitusjonell plikt for tyrkisk militær å ta makten når politikerne skeiet ut. Så noe som sitter så dypt i bevisstheten hos eldre offiserer trenger ikke nødvendigvis oppmuntring uten ifra. Om USA skulle ha en finger med i spillet er vel bare gjetting, men noen griper enhver sjanse til å mistenkeliggjøre ‘imperialisten’ USA.
  Et fritt Kurdistan ville bare være innfrielsen av et løfte kurderne fikk fra de allierte under første verdenskrig for å støtte kampen mot det ottomanske riket. Dette ble stadfestet av Folkeforbundet etter krigen. Hvis man tror på folkenes selvbestemmelsesrett vil det være rimelig at kurderne får en fri stat.
  HMP

 6. Religionskrigen er alt i gang. Den har vært i gang siden 1998, minst, med de muslimske bombeangrepene mot amerikanske ambassader i afrika, og angrepet på USS Cole. Twin Towers var nærmest bare en oppfølging av dette.

  At norske politikere lukker øynene og nekter for dette, er i beste fall rein og skjær feighet.
  Og at norske ungdomspolitikere velger unnasnakk av typen «det eneste terroranslaget i Norge kom fra en hvit, kristen mann» er over grensen for landsforræderi.

  Dessverre er det slik at massemorderen skrev et slags manifest (det var stort sett klipp og lim fra nettet, og med tusenvis av nettlenker som var døde allerede når det ble publisert), som svært få har lest selv, og som også inneholdt en beskrivelse av den kommende religionskrigen og drømmer omkring utfallet av den. Dette har blitt så stigmatisert at det ser ut til at det er umulig for norsk offentlighet at man kan befinne seg i en krig, uten at man selv har startet den.

  Med 5% av befolkningen som tyrkere i Tyskland, dvs ca 4 millioner, skal det ikke mye fantasi til for å skjønne at når Erdogan har ca 50% oppslutning i Tyrkia og øker oppslutning på rå, religiøs basert nasjonalisme (fascisme, vil mange sammenligne og si….) så er potensialet at ca 2 millioner kan være villige til å følge presidentens ordre fra utlandet.

  Sammenligner man med opprøret i Syria, var det MYE MINDRE enn 2 millioner som startet det, kilder antyder at opprøret der nede startet med færre enn 150 000, og de var i tillegg innbyrdes sterkt splittet og sloss mot hverandre.

  Det kan bli nødvendig å utløse Natos paragrafer for å gå inn i en borgerkrig eller et opprør inne i Tyskland, man har i hvert fall ikke tyske styrker i dag som er i stand til å fange opp og slå tilbake et opprør blant hundretusener…..

 7. Osama bin Laden var en farlig mann, med kapasitet til å forføre andre, og få dem til å utføre hans morderiske fantasier. Men stilt opp mot Erdogan, blir Laden til sammenligning en gutt, som lekte gjemsel i huler.

  Forøvrig er det intressant å sammenligne Erdogan med Putin. Erdogan er en person som per definisjon passer til begrepet despot. Men det er ikke nok. Erdogan vil ha al makt samlet i sine hender, og sikter seg inn mot tyranniets øverste stilling.

  Tenk hvordan MSM og det politiske miljø ville reagert om Putin gikk inn for et lignende opplegg i Russland. Han ville blitt hudflettet. Hykleriet er mer enn påfallende, det er så bedervet, at det har begynt å sige ut vond lukt.

 8. “Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States characterizing my family and me as ‘internationalists’ and conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure – one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it,” he wrote in his book Memoirs.

  David Rockefeller, 101 år, død 20 mars 2017

  • Angivelig død på vårjevndøgn, på Barron Trumps 11-årsdag. På Rockefellers 101-årsdag i fjor, 12. juni (som forøvrig også var bursdagen til George H. W. Bush, samt dagen da Dronning Elizabeth feiret sine 90 år), fant Orlando-massakren sted på nattklubben Pulse. Den ansvarlige var angivelig skuespilleren Omar Mateen, som er på IMDb, i likhet med flere andre false flag shooters.

   Følg med i MSM de nærmeste dagene. Se om det blir rapportert at Evelyn og Jacob Rothschild er døde. Og følg med på Kissinger.

   • Hei .Takk for kommentar.
    Fant noe, men vet ikke hvor relevant det er, men her er altså den egyptiske Horus inne i bildet.

    The following holidays are celebrated by Thelemites worldwide:
    Equinox of the Gods (March 20) The anniversary of the beginning of the Aeon of Horus in 1904 e.v.. This date also marks the beginning of the Thelemic New Year.

    Dessuten dette linket til Asia og zoroastriasmen som vi fra før vet er relevant for flere i eliten :

    : Nouruz (persisk: نوروز) blir feiret av befolkningen i Iran, Aserbajdsjan, Afghanistan, Kaukasus, Tadsjikistan, Kurdistan, nord-India og også i dagens globale verden av bahá’íer. Det nye året begynner mellom 20-22. mars (beroende på solens posisjon over horisonten). Ordet kommer fra gammelpersisk; nava = ny + rəzaŋh = dag/dagslys («ny dag/dagslys»), og har fremdeles den samme betydningen i modern persisk (nou = ny og ruz = dag). Feiringen har sine røtter flere tusen år tilbake til zoroastrismen

    http://www.thelema101.com/calendar

    • Ja, Crowley kalte den kommende NWO (New Age) for «The Age of Horus». (Horus er btw sønn av ISIS i egyptisk mytologi. ISIS er også det offisielle navnet på Mossad, iflg. den israelske avisen Haaretz. Israeli Secret Intelligence Service.)

     Og David Rockefeller — som tok initiativ til byggingen av WTC (skyskrapere som ble bygd for å brukes i 9/11-ritualet) — var satanist/thelemitt. Det store ritualet var en enorm hyllest til Crowley.

     Du har sikkert interesse av å lese de siste innleggene på bloggen min. Det blir spennende å se hva som skjer i morgen.

     • Rockefeller er jøder, de vil aldri støtte Thelema eller noen reell frihet. Se forordet til Crowleys hovedverk Liber Al, hvor han fornekter både kapitalisme og sosialisme som tøys og proklamerer slavereligionenes tid som over.

      Hvem er det som samarbeider eller benytter seg av totalitære lissom religioner? Og ikke minst – hvem bruker dem som krigsverktøy?

      I og med internett har det mentale fengsel for menneskeheten fått flenger og om flere griper sjansen kan det revne helt.
      Judea kristendommens voktere, disse sauehyrdene, burde heller bli kalt for soppdyrkere.
      Fordi de ved hjelp av msm holder oss i mørket og forer oss dritt.
      Crowley og Rockefellers er uforenlige. Det var krigspressa på 1920 tallet som lanserte Crowley som Satanist.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.