Høytstående NATO-rådgiver funnet med en kule i hodet

12

Avisene Sudinfo i Belgia og Luxemburger Wort melder at den høytstående NATO-revisoren Yves Chandelon ble funnet død i Ardennene 15. desember med en kule i hodet. I høyre hånd holdt han et skytevåpen. Den tyrkiske avisa Daily Sabah hevder at Chandelon var kjeivhendt. Familien avviser etterforskernes hypotese om at det dreier seg om et sjølmord.

Daily Sabah skriver:

Despite Chandelon being left-handed, a gun was found in his right hand, and the gun was not one of Chandelon’s three registered guns. These details raised suspicions about an assassination rather than a suicide.

Chandelon arbeidet for NATO Support and Procurement Agency (NSPA) som revisor og var ansvarlig for å undersøke terrorfinansiering. Han skal den seinere tida ha sagt at han hadde mottatt merkelige telefonoppringninger og at han «følte seg truet».

Luxemburger Wort skriver at etterforskerne undersøker om han har vært utsatt for trusler i sammenheng med dette arbeidet. «I NATO skal sekstiåringens dokumenter ha påvist sammenhengen mellom hvitvasking av penger og terrorfinansiering.»

Det kan jo tenkes at denne typen undersøkelser er helsefarlige og kan medføre en økt fare for en tidlig død.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


12 KOMMENTARER

  1. De blir deprimert når de forstår hva de har gjort, så slike selvmord kommer nok bare til å øke, etterhvert som konsekvensene av galskapspolitikken blir synelig for massene, og de støttende nettverk som familie og fellesskap er dekonstruert bort.

  2. Nok et eksempel på at det i det offentlige rommet nå ikke finns flere enn to mulige posisjoner:
    1. Konspirasjonsteoretiker
    2. Godfjott

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.