George Soros: – Det var ikke noe problem for meg å hjelpe nazistene under krigen

0

Verdens mest kjente investor, George Soros var Clinton’s største støttespiller. Hør den jødiske ateisten fortelle til det kjente amerikanske programmet 60 Minutes hvor lett det var for ham som 14 åring å hjelpe nazistene å konfiskere eiendommer og eiendeler til ungarske jøder som akkurat hadde blitt sendt til konsentrasjonsleire. Soros minnes, i intervjuet, sitt samarbeid med nazistene uten å føle anger, og sier at han minnes krigens dager som den perioden i livet da han var mest lykkelig. “Jeg var 14 år gammel og vil si at det var på dette tidspunktet at min karakter ble formet.”

Dette skriver Hanne Nabintu Herland på sin blogg. Jeg har tidligere lagt ut intervjuet på steigan.no, men dette er for viktig til ikke å dvele ved. Soros er en av verdens mektigste menn. Han støtter all verdens prosjekter for regimeskifter. Han har opptrådt nærmest som viseregent for kuppregimet i Kiev og har bedt Europa om å ruste til krig mot Russland. Soros arbeider aktivt for massemigrasjon til Europa.

Herland skriver videre:

På spørsmålet om hvorvidt det var vanskelig for ham som jøde å bistå nazistene i å konfiskere eiendommene til de som nettopp var sendt til konsentrasjonsleire, svarer Soros: “Nei, ikke i det hele tatt. Det var ikke noe problem for meg å gjøre dette.”

Soros beskriver også hvorledes alt han gjør handler om å tjene penger, og at han ikke ser på de sosiale konsekvensene hans handlinger kan ha. Soros har vært hovedsponsor til Hillary Clinton, The Clinton Foundation og en rekke andre politisk-ideologiske initiativ.

Soros i fri dressur på 60 Minutes er mer avslørende enn tusen kritiske artikler. Her får vi fram den amoralske, kyniske spekulanten som han er.

Les resten av artikkelen her.

Forrige artikkelTolfa, il convento e Allumiere su Rai 2
Neste artikkelSyria: Hvem lider under sanksjonene?
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).