George Soros: – Det var ikke noe problem for meg å hjelpe nazistene under krigen

8

Verdens mest kjente investor, George Soros var Clinton’s største støttespiller. Hør den jødiske ateisten fortelle til det kjente amerikanske programmet 60 Minutes hvor lett det var for ham som 14 åring å hjelpe nazistene å konfiskere eiendommer og eiendeler til ungarske jøder som akkurat hadde blitt sendt til konsentrasjonsleire. Soros minnes, i intervjuet, sitt samarbeid med nazistene uten å føle anger, og sier at han minnes krigens dager som den perioden i livet da han var mest lykkelig. “Jeg var 14 år gammel og vil si at det var på dette tidspunktet at min karakter ble formet.”

Dette skriver Hanne Nabintu Herland på sin blogg. Jeg har tidligere lagt ut intervjuet på steigan.no, men dette er for viktig til ikke å dvele ved. Soros er en av verdens mektigste menn. Han støtter all verdens prosjekter for regimeskifter. Han har opptrådt nærmest som viseregent for kuppregimet i Kiev og har bedt Europa om å ruste til krig mot Russland. Soros arbeider aktivt for massemigrasjon til Europa.

Herland skriver videre:

På spørsmålet om hvorvidt det var vanskelig for ham som jøde å bistå nazistene i å konfiskere eiendommene til de som nettopp var sendt til konsentrasjonsleire, svarer Soros: “Nei, ikke i det hele tatt. Det var ikke noe problem for meg å gjøre dette.”

Soros beskriver også hvorledes alt han gjør handler om å tjene penger, og at han ikke ser på de sosiale konsekvensene hans handlinger kan ha. Soros har vært hovedsponsor til Hillary Clinton, The Clinton Foundation og en rekke andre politisk-ideologiske initiativ.

Soros i fri dressur på 60 Minutes er mer avslørende enn tusen kritiske artikler. Her får vi fram den amoralske, kyniske spekulanten som han er.

Les resten av artikkelen her.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


8 KOMMENTARER

 1. Soros er agent for langt mektigere, mere velhavende og langt mørkere personer og interesser. Så lenge vi fokuserer på agentene, som Soros er en av, på det praktiske plan, kommer det ikke skje noe som helst.
  Fokus må over på bakmennene og deres spirituelle Satanistiske tilknytning.
  Her mener jeg Steigan har en jobb å gjøre, for å komme videre.

  Dersom noen kan finne de siste 20 minuttene, av Stanley Kubricks «Eyes wide shut», som ble klippet vekk like før filmen ble frigitt, og Kubrick, i følge hans datter, ble tatt av dage, blir det mulig å få et klarere innsyn, i hvor ille det vi står overfor egentlig er.

 2. Georg Soros er en gudbenådet manipulator. Han ikke så mye som kremter uten å ha en baktanke med det. Derfor mener jeg man må spørre: Hva ønsker Soros å oppnå med dette intervjuet?

  Så langt Steigan gjengir intervjuet mener jeg Soros er ute etter to ting. Det ene er å blåse opp seg selv og sin egen makt og innflydelse. Det andre er å skremme vettet av folk.

  Hvorfor gjør han det?

  For en tid siden ble det spredd over hele verden at Soros hadde gått tungt inn i gull. Jeg merket meg at dette hadde liten innflydelse på gullkursen og salget av gull. Valget av Trump og de relativt harmløse demonstrasjonene mot Trump som drives frem av et par av Soros sine NGO’er peker også i retning av at Soros sin innflydelse er dalende.

  Dette leder meg til å tenke at Soros merker at hans makt og innflydelse er nedadgående og for å få fart i sakene og gjenerobre sin reduserte makt deltar han i intervjuet og snakker som han gjør. Personlig vil jeg kalle det tullprat og Soros en tullebukk.

  • GS er født 1930 —manipulator som 12-15-åring???? Dette ps hnh skriver ,virker mer i konspiratorisk(the priviledge of he disposessed) retning…..

 3. Litt spekulasjoner:

  Dette er den offisielle biografien.Han skriver sitt eget CV, kanskje han ‘masserer’ de mest ubehagelige faktaene litt.

  Kanskje han jukser med fødseldatoen sin med et par år? Det er stor forskjell mellom 14 og 18 hvis han var med i disse handlingene.

  Fikk han starten på sin formue fra disse plyndringene? Den offisielle biografien sier han hadde noen fattige år etter krigen, men likevel…

  Var han med i den fascistiske Pilkors-bevegelsen eller var han noen gang soldat i den ungarske hæren?

  Kun ved bruk av Wikipedia finner jeg dette:

  Landbruksministeren som var hans beskytter, Fidél Pálffy, var “an important contact for Wilhelm Höttl during his work on behalf of the SS in Budapest”. Han virker som en tysk klient, og ble på et tidpunkt vurdert av tyskerne som marionettleder i Ungarn.

  Hvem er William Höttl? SS-Sturmbannführer. In 1944 Höttl became the Ausland-SD’s acting head of Intelligence and Counter Espionage in Central and South East Europe.” Han hadde kontakt med Allan Dulles, som da var spionsjef i Bern (Sveits) og som senere ble sjef for CIA.

  Etter krigen ble Höttl ikke dømt for krigsforbrytelser. Tvert imot, han fikk ny jobb hos amerikanerne:

  He was released from confinement in December 1947 and the US Army refused his extradition to the Austrian People’s Courts, which at the time took action against the Nazi perpetrators. In March 1948 he got in contact with the CIC and became subsequently control chief of two espionage operations, namely «MOUNT VERNON» and «MONTGOMERY».

  Etter krigen overtok amerikanerne etteretningsnettverket i Øst-Europa fra tyskerene. Dette er kjent som ‘Operation Paperclip’, der viktige nazister (og store krigsforbrytere) fikk jobb i vestlig etterretning.

  Jeg er på tynn is her, men hvis Soros var en del av det tyske spionnettverket under krigen, som senere ble arvet av amerikanerene, kan det forklare hvorfor han har jobber så tett med CIA gjennom alle år.

  Filmtips: Costas-Gavras laget filmen Music Box, som handler om hva Pilkors-folkene gjorde i Budapest i 1944/45 og en rettsaken mot en krigsforbryter som fikk asyl i USA etter krigen.

 4. Jeg er helt sikker på at Soros har en tannlegetang på innerlomma, under mottoet; man kan aldri vite, før du vet ordet av det dukker det opp et lik med en gulltann eller to i munnen.

  • Ja! Og folk trenger jo ikke nødvendigvis være daue heller, bare de sitter stille under ekstraksjonen, og det lar seg ofte ordne på et vis. Soros veit hvor unga dine går på skole, mulig han eier den også, faktisk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.