Begynner mainstream media å få nok av Clinton Inc.?

20

Mainstream media i USA har vært solide hærførere for Hillary Clinton, men de siste avsløringene av korrupsjon og andre forbrytelser ser ut til å ta på også for dem. Som jeg har nevnt i en annen artikkel er den Clinton-vennlige The Washington Post ramsalt i sine kommentarer til et notat fra den nære medarbeideren til Bill Clinton, Douglas Band, der han over 12 sider i detalj forteller om pengemanipulasjonene mellom Wall Street og Clinton Inc.

Nå er det også tydeligvis blitt for mye for Wall Street Journal. I september 2016 gikk avisa på lederplass inn for Hillary Clinton som USAs neste president. 1. november 2016 er hvetebrødsdagene over og lederskribenten Holman W. Jenkins jr. skriver:

Mrs. Clinton is a screw-up. And when a trait takes such trouble to announce itself, note must be taken.

Complicating the legal question, of course, is the fact that she didn’t exactly hide her behavior. The State Department knew she was conducting business on a private server. Her boss, the president, exchanged emails with her via what was self-evidently a private email account.

All this being so, many Americans probably would have been happy to see the difficulties bypassed by Mrs. Clinton simply returning all her emails and devices intact to the State Department. This she did not do. In response to reasonable and unavoidable questions about whether her arrangement and subsequent actions violated the law, the Obama administration had no choice but to launch a criminal investigation. …

Donald Trump (or any candidate) may not be a solution in himself, but an outsider at least can be an instrument to dislodge an elite and replace it, for a while, with an elite less habituated to using public power to favor and enrich itself. With Mrs. Clinton, as with Mr. Obama, a voter naturally struggles to understand what the overarching vision is. There isn’t one. They exist to deliver the wish-list of Democratic lobby groups for more power over the people of the United States. Period.

A few weeks ago Mrs. Clinton was the “safe hands” candidate. If she wins, it now appears hers will be an embattled and investigated presidency from day one. Moderates will flee. Republicans will find it hard to cooperate with her.

Den antakelig skitneste valgkampen i USAs historie er i ferd med å bli ei full systemkrise som har utløst mytteri i de hemmelige tjenestene og stammekriger i Washington. Og fortsatt er norske medier kritikkløse Hillary-fans. De risikerer å bli de siste dagers hellige.

KampanjeStøtt oss

20 KOMMENTARER

 1. Alternativet er jo Trump og det når vi går imot noen type av økonomisk kollapse og et nytt monetær system eller flere. Funderer litt på hvordan det kommer å slutte. Norge trenger også militær beskyttelse når nå globale hierarkier endres raskt og vi har vart allierte med USA lenge og kanskje litt dumt og skifte allianser mitt i kaoset da vi har mye «rikdom» som olje og annet gull:).

  • Er det noen grunn til å tro at Trump bliren verre president enn Ronald Reagan? Gamle Ronnie var ikke på langt når så kvalifisert som Donald, og i tillegg totalt dement i sin siste periode!, Han hylles dog for å væreen av USAs beste presidenter av AMERIKANERNE, som både bestemmer hvem og ettermælet…..

 2. The Clintonistas har et blodspor etter seg, som går like tilbake til ex-presidentens guvernørdager.

  Det er på høy tid at både Clinton og Obama-familene blir stoppet, og det blir sendt et klart og tydelig signal at et Ny-adelsskap ikke tillates å etablere seg i republikken.
  Vi ser mønsteret klart og tydelig Bill – Obama – Hillary – Michelle også kommer barna på rekke og rad, et adelsskap er etablert som har usurpert makten…..

 3. For øvrig synes det meg å væremye viktigere at den tidligere lederen for SOS rasisme i dag ble dømt til fengselsstraff……..

 4. abc: USA har jo planlagt storkrigen mot Russland i minst fem år. I øyeblikket er både Georgia og Ukraina de facto Nato-medlemmer om ikke i formell forstand.
  Etthvert samrøre med USA i militære spørsmål nå,kan ikke føre til noe annet enn en katastrofe for det norske folk for Russland blir nødt til å ta ut Vardø-radaren og andre eksklusive lytte og overvåkningsanlegg i Norge skal de forsvare seg.
  USA/Natos installerte elektroniske anlegg i Norge er så avanserte at de har effekt helt borte mot St.Petersburg. Russland har i en krig ikke noe annet valg enn å ta ut disse sakene. I motsatt fall har de tapt på forhånd.
  En linje som hadde vært realistisk var om Norge la seg på Renzi-Steinmeier linja som har stor oppslutning i Europa;nemlig å stoppe krigsforberedelsene mot Russland og få ned retorikk og temperatur. Dette hadde vært mulig for Norge også,men globalistene i dette landet på Stortinget og avisredaksjonen,syns USAs militære inntog på Værnes Garnison er okei.
  Det er det motsatte: en fullstendig katastrofe i kim. Dypt,dypt tragisk. Verre enn Nygaardsvold/Koht i 1938-1940.

  • Jeg vet ikke men å stoppe krigsforberedelsene mot Russland og få ned retorikk og temperatur er nok en god ide men det uten å miste USA som alliert. Vår historia med USA er lang og empatien hos andre land om Putin eller noen annen endrer strategi og tar Norske rikedomer er kanskje ikke så høy. Forsiktighet og ettertenksomhet er nok nøkkelord. Vi går mot krig litt rundt om og….. eksempelvis, Norge er det eneste landet i verden som har land både i Arktis og Antarktis. Hvor lenge til da?

   «The general who wins the battle makes many calculations in his temple before the battle is fought. The general who loses makes but few calculations beforehand.» Sun Tzu

 5. Det virker kanskje litt teit, men jeg synes ikke Norge burde ha så mye med USA å gjøre, når det viser seg at de er så hensynsløse gjester i Indianerene sitt land. Hvorfor invitere slike typer hit?
  Valget i USA er muligens bare ett stort sirkus for å lede oppmerksomhet bort fra hvem som virkelig sitter med makten, og hva som virkelig betyr noe. Jeg synes valget er USA er USA sitt indre annliggende og siden jeg ikke er amerikansk statsborger har jeg ingen innflytelse. Jeg kan kun bestemme over meg selv og hva jeg tar inn, avgi stemme i Norge og støtte organisasjoner utover meg selv som jeg synes om.
  Amerikanske pirater og norske pirater kommer alltid til å krige over penger og folk som kan livnære dem. Og rotte seg sammen så lenge de ser en gevinst i det.

 6. Enkelte røster hevder nå at Hillary er i ferd med å bli kastet under bussen av Demokratene. Hun av-vennes på Twitter av flere prominente størrelser. Dersom hun hadde blitt valgt, og det ble rettssak mm, kunne det skadet partiet langt mer enn om en antatt dårlig republikaner skulle innta stolen. Dette ville banet veien for Demokratene om to år til kongressen og fire år til det ovale kontor.

 7. ABC: du kjenner sikkert uttrykket fra spansk tyrefekting? Momento del verdad – sannhetens øyeblikk. Det tidspunktet da oksen vet at han skal dø,får han eksplosive krefter som virkelig gjør han livsfarlig. Døde matadorer kan bevitne dette.
  USA er et konmkursbo,verdens mest forgjelda land med U-landstilstander for millioner av husløse,arbeidsløse og fattige. Den elendige sosiale situasjonen i USA er underrapportert i våre media.
  Det eneste som tar inn penger i stort monn for USA er militærindustrien og underholdningsbransjen. War is a racket, het en berømt bok. I den nåværende tilstanden må USA føre stadig nye kriger ellers så bryter nasjonen definitivt sammen. Alle de ekstremdyre våpen som anvendes av Jihadistene i Syria og Irak er amerikanske.
  Enhver allianse med USA i » sannhetens øyeblikk» er nå livsfarlig.

  • Klokt men «In politics stupidity is not a handicap» og det vi gjør nå er oneway mot krig med ledere på den demokratiske siden i vesten som gjør veldig rare ting…. Putin er derimot alt annet enn dum og om USA er korrupt så er Russland verre og Putin trenger krigsbytte om litt er min hypotese og vi er rik nabo.. Så «Enhver allianse med USA i » sannhetens øyeblikk» er nå livsfarlig.» vs alene når «the shit hits the fan» Det vil si når det monetære systemet kollapser (hint, The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting. Sun Tzu). Jeg går for diskret allianse med USA en stund og…. «sannhetens øyeblikk» blir det og jeg kan ha feil.

   • Den viktigste forskjellen mellom Russland og USA er at Russland har et styre som er interessert i å heve levestandarden hos vanlige innbyggere, og som har gjort det.

    USA på sin side har politikere som stort sett alle er finansiert av private banker, som aktivt arbeider for å skape mest mulig fattigdom hos den vanlige amerikaner, med fascistsymbolene godt plantet på hver side av talerstolen i kongressen.

    Russland er interessert i selvstendige velfungerende nasjonalstater, som de kan selge varer til, og på den måten få det du kaller «krigsbytte». Hadde de vært interessert i erobring hadde de gjort det for lengst. Her har Russland en fordel siden de er selvforsynte med absolutt alt en trenger av råvarer og ressurser, noe som ikke er tilfellet med andre europeiske land. Russland kunne f.eks ha stoppet tilførselen av strategiske metaller og gass, og den vestlige verden ville falt sammen.

    Det er ikke Russland som er ansvarlig for verdens kriger og fattigdom. Den finner du hos makteliten i den vestlige verden. Så mye for din forestilling om at Russland er mer korrupt enn USA.

    USA’s vektlegging av seg selv som «the exceptional nation» fører i seg selv til korrupte tilstander, siden begge deler er basert på egosentrisitet. Russland på sin side legger vekt på å ha en multipolar verden, med likestilte nasjonalstater.

    Derfor blir også Putin demonisert i en hver sammenheng. Han er en trussel mot globalistenes verdenserobring, som for alvor begynte når han nasjonaliserte gass industrien.

    Å nasjonalisere gass industrien er ikke et tegn på korrupsjon. Det er et tegn på at en arbeider mot korrupsjon, der det kun vil være en liten gruppe private som får fordeler, slik det er i USA.

 8. De har ikke gått fullstendig lei enda… http://e24.no/utenriks/usa/370-toppoekonomer-feller-knusende-dom-over-trump-oensketenkning-og-konspirasjonsteorier/23837410
  Plikta kaller hos Paul Romer og Angus Deaton, begge med føttene godt planta hos «Verdensbanken» – med røtter fra AEA (American Economic Association) som tidligere har vist «politisk slagside» i favør Democratic Party.
  – Fra Wiki: William McEachern, an economist at the University of Connecticut, analysed the 2004 campaign contributions of AEA members, committee members, officers, editors, referees, authors, and acknowledgees. He found that 2004 contributions heavily favored the Democratic Party, especially among leadership positions. He argues that this contradicts AEA’s claim of non-partisanship, that it harms the economics profession by favoring certain opinions over others, and that it cripples the spirit of discussion that AEA seeks to promote and may lead to intellectual complacency.
  – Siste opprop fra gutteklubben grei, som ikke klarte å finne noen andre enn ên Clinton blant ca 100 mill. stemmeberettigede innbyggere tilhørende deres fløy. Godt gjort…

 9. Hva er «The Bloomfirm»? Lisa Bloom driver eget TV-show og «The Bloomfirm» fant jeg nesten ingenting på i dag. Hun selger programmet sitt til bl.a. NBC Universal m.m. Nettsiden er nede, men i søketeksten hos Google fant jeg «Throughout her notable legal career, Lisa Bloom, on behalf of her clients, has taken on powerful organizations including the Boy Scouts of America» – og jeg fant kun tre «omtaler» på ei advokatanbefalingsside fra juli 2015 – til mai 2016.
  Wiki-historikken om henne og hennes firma startet i 2013 – og er redigert hele 52 ganger. Den var dengang innledet med: «Bloom is a television legal analyst on CBS News, CNN, HLN and MSNBC, who also appears on The Early Show, The Insider, Dr. Phil, Dr. Drew, The Situation Room, Reliable Sources, The Joy Behar Show and Issues with Jane Velez-Mitchell.
  Hva blir summen av troverdighet i dette?

  • «Like etter klokka 23 norsk tid melder blant annet det The Guardian at pressekonferansen er avlyst på grunn av at den anonyme kvinnen har mottatt trusler er for redd til å stille opp.» er siste oppdatering fra Dagbladet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.