Årets jobbsøknad

0

Snorre Valen (SV) har utvilsomt skrevet årets korteste og klareste jobbsøknad. Da Fidel Castro døde skrev han på Twitter: En tyrann er død!

Han burde jo være ekspert på sånt, Snorre Valen siden han både gikk aktivt inn for NATOs ødeleggelse av Libya og var en svært aktiv og entusiastisk støttespiller for regimet i Kiev etter det CIA-støttede kuppet der.

Så CV-en hans er i orden.

Nå vil kanskje enkelte av Valens partifeller ha tungt for å svelge at han kaller Castro en tyrann. Riktignok er det jo en del man kan kritisere ved Castros politikk, men tyrann er jo et ganske stivt stykke. Jeg mener, ikke en gang Per Egil Hegge klarte å skrive det. Men jobbsøknad er jobbsøknad. Valen har sagt fra på en krystallklar, ja nærmest forbilledlig klar måte, at han er klar for større (og bedre betalte) oppdrag i globalismens tjeneste.

Forrige artikkelTrade & Terror Inc.
Neste artikkelCashkaos i India
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).