steigan.no øker mest?

0

3. september 2016 arrangerte jeg en konferanse om framtida til steigan.no på Parkteatret i Oslo. Konferansen var godt besøkt og det kom mange gode innspill. Et artig poeng er at akkurat den dagen hadde steigan.no 995 abonnenter. 3. oktober 2016 er abonnementstallet 1325, altså en økning på ca. 33%. Ikke fpr å rappe reklamen fra en herværende dagsavis, men akkurat nå er det steigan.no som øker mest. (Nå vil jeg ile til og være den første til å innrømme at økning fra et lavt antall ikke er all verden, men det er nå artig, lell.) Dette betyr at det burde være overkommelig å nå 2000 abonnenter innen jul og 4000 innen utgangen av 2017.

Slike tall betyr noe, ikke minst nå som vi ser at Facebook og andre sosiale medier strammer til og skjerper sensuren. Systemkritiske medier må evne å stå på egne bein, og steigan.no er nettopp det, et uavhengig, systemkritisk nettsted. Og målet er å få større bredde, flere skribenter og mer innhold, uten å tape brodden og engasjementet.

Så her er en utfordring til leserne: hvis dere kan skaffe én abonnent hver, så er det første delmålet nådd på et blunk.

Les også: Veien framover for steigan.no

steigan-no-heading

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelDen uhellige allianse
Neste artikkelDestruktionen av Jemen
Jeg er Pål Steigan, sjefredaktør for steigan.no.