Gøy med VG

0

Avisa Verdens Gang spanderte i går 27. oktober 2016 ei dobbeltside for å overbevise leserne om at det er ingen grunn til å stole på Pål Steigan og bloggen steigan.no fordi Steigan var så fæl på søttitallet. Logikken er tydeligvis at hvis jeg sier at det regner når det høljer ned, så skal man insistere på at sola skinner.

Avisa ser tydeligvis ikke det ironiske i å spandere så stor plass på å advare mot en angivelig uviktig blogg. Journalist Anders Giæver angriper meg med å vise til en rekke standpunkter jeg ikke har og systematisk uten å oppgi kilder. En ting Giæver er sint på meg for er at jeg har skrevet at Hillary Clinton er korrupt. Og det har jeg, for det er hun. Avisa har utstyrt artikkelen med en flott tegning der avisas egen tegner mer enn antyder det samme. Oppslaget gjorde meg i kjempegodt humør. Beste reklamen jeg kunne få for steigan.no. Det er andre gang på et halvt år at ei avis har brukt ei dobbeltside på å for å advare mot denne bloggen. Og det gikk ikke bedre denne gangen.

Jeg får inn et kort svar i VG, og vil svare mer utfyllende her. I mellomtida kan leserne kose seg med den artikkelsamlinga som fikk Anders Giæver til å gå i svart.

Om den korrupte forbryteren Hillary Clinton.

Og så kan man jo se på denne saka fra MSNBC som kom etter de siste avsløringene om Clinton Foundation.

vg-trumpismen

PS:

Dette er naturligvis enda et godt argument for å abonnere på steigan.no.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.