Morgenstemning 19.09.2016

5

dscn2713-small

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


5 KOMMENTARER

  • Hysj da. La oss heller snakke om tåka. Kan det være at det hellige arbeiderfelleskapet i fabrikkhallene og arbeidernes gulrøtter, de fine bilene, faktisk forurenser den lufta trygdede og arbeidsledige skulle hatt å puste i? Neida, den var stygg. Selvfølgelig forurenser ikke industrien og bilene dersom bare arbeiderne får skikkelig betalt. Makan.

   Nå kan det jo hende det bare er naturlige svingninger i morgentåkenivået sånn på høstparten, men det er så kjedelig og lite å skylde på noen for. Og sikkert ikke fem flate å tjene på det for noen utover statsmeteorologene, men de har jo fast lønn for å snakke om det uansett.

   Jeg kunne bare ikke dy meg. Dersom noen synes dette blir for ille, skylder jeg på Paul Brosche over her for inspirasjon. Eller, jeg skylder jo ikke på ham sånn direkte, det er jo ikke pent å sladre, men kanskje jeg bare sitter helt stille og peker diskrét på Paul.

   • Og fortsatt sommerlig på her på Telemarkskysten i andre halvdel av september. Hvis det er greit for alle, eller i hvert fall et beslutningsdyktig flertall, tror jeg vi sier at vi setter klimaet akkurat sånn som det er nå, ok? Skru igjen krana, Gislefoss, det er passe nå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.