Tidligere CIA-direktør: – USA bør drepe russere i Syria

0

Den tidligere stedfortredende CIA-direktøren Mike Morell sa i et TV-intervju med journalisten Charlie Rose PBS/CBS at USA må begynne å drepe russere og iranere i Syria, slik at de «skal få betale en pris». Det er den tidligere CIA-offiseren Ray McGovern som omtaler intervjuet i Counterpunch:

I suppose we need to start with Morell telling PBS/CBS interviewer Charlie Rose on Aug. 8 that he (Morell) wanted to “make the Iranians pay a price in Syria. … make the Russians pay a price in Syria.”

Rose: “We make them pay the price by killing Russians?”

Morell: “Yeah.”

Rose: “And killing Iranians?”

Morell: “Yes … You don’t tell the world about it. … But you make sure they know it in Moscow and Tehran.”

Dette er den samme Mike Morell som skrev en kronikk i New York Times der han gikk entusiastisk inn for Hillary Clinton. (Jeg drev CIA, nå støtter jeg Hillary Clinton.)

(Se utdrag av intervjuet her.)

Ray McGovern ser Morells opptreden som en søknad om å få bli en del av staben til Hilary Clinton hvis hun blir valgt til president. Og da er det jo betryggende å lese hva mannen sier om forholdet til Kina:

The negative side [regarding relations with China] includes the fact that … each country needs to prepare for war against each other (because our militaries are in close proximity to each other). Each plans for such a war, each trains for it, and each must equip its forces with the modern weaponry to fight it [leading] to tension in the relationship. …

De USA-støttede terroristene i Syria står foran sitt endelige nederlag. Det kan ta tid, men deres dager er talte. Det gjør USA ganske desperat og kan føre til at USA går enda mer direkte inn i krigen. Deutsche Wirtschafts Nacrichten ser Morell-intervjuet i lys av dette, og ser det som et uoffisielt varsel om mer direkte USA-deltakelse i krigen.

For småradikale Clinton-fans her hjemme kan det jo være artig å bli bedre kjent med hva slags folk som flokker seg rundt henne.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.