Tidligere CIA-direktør: – USA bør drepe russere i Syria

25

Den tidligere stedfortredende CIA-direktøren Mike Morell sa i et TV-intervju med journalisten Charlie Rose PBS/CBS at USA må begynne å drepe russere og iranere i Syria, slik at de «skal få betale en pris». Det er den tidligere CIA-offiseren Ray McGovern som omtaler intervjuet i Counterpunch:

I suppose we need to start with Morell telling PBS/CBS interviewer Charlie Rose on Aug. 8 that he (Morell) wanted to “make the Iranians pay a price in Syria. … make the Russians pay a price in Syria.”

Rose: “We make them pay the price by killing Russians?”

Morell: “Yeah.”

Rose: “And killing Iranians?”

Morell: “Yes … You don’t tell the world about it. … But you make sure they know it in Moscow and Tehran.”

Dette er den samme Mike Morell som skrev en kronikk i New York Times der han gikk entusiastisk inn for Hillary Clinton. (Jeg drev CIA, nå støtter jeg Hillary Clinton.)

(Se utdrag av intervjuet her.)

Ray McGovern ser Morells opptreden som en søknad om å få bli en del av staben til Hilary Clinton hvis hun blir valgt til president. Og da er det jo betryggende å lese hva mannen sier om forholdet til Kina:

The negative side [regarding relations with China] includes the fact that … each country needs to prepare for war against each other (because our militaries are in close proximity to each other). Each plans for such a war, each trains for it, and each must equip its forces with the modern weaponry to fight it [leading] to tension in the relationship. …

De USA-støttede terroristene i Syria står foran sitt endelige nederlag. Det kan ta tid, men deres dager er talte. Det gjør USA ganske desperat og kan føre til at USA går enda mer direkte inn i krigen. Deutsche Wirtschafts Nacrichten ser Morell-intervjuet i lys av dette, og ser det som et uoffisielt varsel om mer direkte USA-deltakelse i krigen.

For småradikale Clinton-fans her hjemme kan det jo være artig å bli bedre kjent med hva slags folk som flokker seg rundt henne.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


25 KOMMENTARER

 1. Nok en bra kommentar fra Steigan som helt riktig påpeker hva «småradikale Clinton fans her hjemme» er med på å støtte med hundrevis av millioner fra våre skattepenger til ‘slush-fondet’ til den korrupte Clinton familien!

  At våre norske Clinton fans blant politikere og journalister er så forhekset av Killary og hennes kriminelle venner at de har kastet siste rest av moral og journalistisk integritet på båten for med alle midler å fremme hennes presidentkandidatur her hjemme, kan tyde på at det finnes en annen og dypere årsak til denne hengivenheten for Clinton og den fullstendige fornektelesen av alle hennes kriminelle aktiviteter..

  Kan det være fordi de er klar over Hillarys rolle som det tidligere sovjetiske KGB’s politiske agent og undergraver av det amerikanske samfunn og at de vet at de selv her i Norge sitter i samme båt som henne hvis dette forholdet skulle bli avslørt i full bredde både i USA og her hjemme og at det da ikke lenger hjelper å undertrykke slike som Norulv Øvrebotten som i mange år har fortalt dem sannheten om dette forholdet..?

  Kan det rett og slett være frykten for selv å bli avslørt som agenter og medløpere for fremmed makt som gjør at norske politikere og journalister så blindt slutter opp om Killary..?
  -Svaret mitt er et ubetinget JA, fordi dette ville innebære en revolusjon i Vestens politiske og journalistiske liv som ville savnet sidestykke og som ville fått landsvikoppgjøret her hjemme etter 2. Verdenskrig til å blekne når det gikk opp for folk at det egentlig var de hemmelige tjenester i Moskva som hadde satt den politiske dagsorden og utpekt riks-politikere her i landet de siste 80 årene!

  • Den fremmede makten de alle tjener har ikke sitt opphav i Moskva eller KGB, selv om den trivdes der også. Den ligger klar til å stikke det stygge huet sitt fram hvor som helst – der den slippes til. En skal kjenne treet på fruktene, og fruktene kan vi vurdere.

   Jeg holder fortsatt en knapp på olja og oljefondet som en sentral drivkraft for våre egne, vi har lagt alle egga våre i dollarkurven og som i åpenbaringen kan vi bare stå å se på at hora går under. At Hillary er ei hore, er grundig bevist gjennom Clinton-stiftelsen. Bill pimper, Hillary leverer. Det kan jo hende norske villedere satser på å betale oss til innflytelse? Hva annet har vi – våpenindustri?

  • Øvrebottens historie er interessant, men konklusjonene hans tror jeg trygt du kan se bort fra. At han endte opp syk og med 180° feil på det politisk-konspirative kompasset sier allikevel en del om hvordan det kan gå med folk som

   A. ikke har vett til å være mer kritiske mot den norske, politiske eliten enn at de jobber som kaffekoker for dem i årevis før det går opp for dem at ikke alt er som det skal være. Det kunne mange ha fortalt Øvrebotten lenge før.

   B. legger seg ut med Jens Christian Hauge.

   Jeg ser på Øvrebottens konklusjon om at Norge er Moskvas marionetter, ikke Washingtons, som en vellykket debriefing av en som skulle ut av systemet.

   AnneBrit har rett. Det var alltid deg, Mammon. Alltid. (Kom hjem igjen, kjære.)

   • Jeg føler meg rent hensatt til barndommen. Mor mi , husmannsdatter og klassebevisst fra Sinsen AUF , møter bondesønn med eldre bror (second son), bråvåknet kommunist med paranoide trekk. Et ishocky-vante på TV kunne bli dramatisk nok.
    Men det ga meg god innsikt i kunsten å snakke forbi hverandre.

    • Ja, hadde det bare vært så enkelt som at noen av oss bare snakket litt forbi hverandre, AnneBrit. Jeg er redd forskjellene er av langt mer konkret og bastant natur enn som så. Men takk for ditt omsorgsfulle, moderlige forsøk på å megle/ hysje på barna.

     Kunsten å snakke forbi seg selv kan imidlertid være et studium verdt.

 2. Den strategiske rekalibreringa synes nå å gå med større tempo enn jeg kunne forestilt meg. Etter tre dager med åpen krig mellom syriske regjeringsstyrker og kurdiske YPG-styrker i Hasaka, truer USA med å skyte ned syriske fly for å beskytte egne styrker, YPG sier at amerikanerne ikke tillater dem å snakke med russerne mens Syrias regjering «lyder som Tyrkias i synet på YPG», og Tyrkia åpner for at en overgangsfase for Assad kan diskuteres:
  https://mobile.twitter.com/dcexaminer/status/766913426056773632
  https://mobile.twitter.com/sendika_org/status/766973351848009728
  https://mobile.twitter.com/vvanwilgenburg/status/766967882114670592
  https://mobile.twitter.com/miladvisor/status/766717379665690624

 3. Hvis Michael J. Morells uttalelse er korrekt, bør jo han havne temmelig høyt på lista over terrorister. Som tidligere adm dir. i terrororganisasjonen CIA (som forøvrig hittil har sluppet unna tiltale), bør han i hvertfall bli tiltalt for oppfordring til drap (!) Hva i huleste er det han vil? Fyre opp under en ny verdenskrig? Få han i tvangstrøya, tvangsmedisinert ASAP. Fint å smykke seg med en slik «historisk» klakkør Hillary?
  (Kanskje Steigan bør presisere navnet så det ikke forveksles med den amerikanske politikern Mike Morell?)

 4. Hvem som er terrorister, kan nok diskuteres. De som utrydder hellige, vil kalle dem for terrorister, slik Assad, psykologer og deres klonende professorer og tydeligvis venstresida her i Norge gjør, utifra hva jeg har lest på disse bloggene i det siste. Assad &Co er de verste terroristene i Syria fordi de utrydder hellig liv og hjelper djevelen ved hans tilhengere med dette.

  • Ser du har noen interessante innspill før psykologer og deres klonede professorer kommer og forstyrrer pennføringa di. Ser du på film kan jeg anbefale filmen «Syriana», basert på boka «See No Evil» – memoarer skrevet av tidligere CIA-agent Robert Baer. Mulig du kaster visse psykologer og deres klonede professorer på dør etterpå.

   • Er du psykolog siden du forsøker å avfeie mine oppdagelser om professorer og psykologer? Du kan være sikker på at nettopp de ville kunne sørge for å lage et dokument som det du refererer til, for å rette oppmerksomheten mot noen andre og vekk fra seg selv.

 5. Takk, jeg hadde håpet du ville komme på banen her selv. Den flåsete betegnelsen kaffekoker var en spissformulering. Jeg ville kalt en ung Støre for kaffekoker hos Gro også. Jeg vet godt at dere kaffekokere kan ha innflytelse. Unnskyld.

  Nesten alt du videre skriver bekrefter det jeg sa om at din historie er interessant, og dette mener jeg bokstavelig. Meget interessant. I hvert fall slik jeg kjenner den fra deg selv på nettsiden din. Jeg har heller ingen andre kilder på at du var syk enn deg selv, du skrev det da faktisk i sin tid. Jeg har ingen agenda om å sverte deg som person, selv om du sikkert forstår at mine fornærmelser har rot i en oppriktig og dyp skepsis til alt og alle som rører og har rørt seg i den såkalte topp-politikken. Jeg har dóg ved en tidligere anledning her i Steigans kommentarfelt berømmet og takket deg for din åpenhjertige historie (der de største skurkene selvfølgelig ikke er deg.)

  Men det som er viktig, er at når man tar dagens situasjon og nære forhistorie i betraktning, skal det mye forutintatthet til for ikke å forstå Norges posisjon ifht. stormaktene dithen at vi er allierte med USA mer enn med Russland. Jeg er med på at det finnes dypstater, og at de kan ha andre strukturer, forbindelser og bindinger enn hva de formelle, offisielle avtalene definerer som virkeligheten. Men Russland over USA som Norges marionettfører? Det er så urimelig at jeg vet ikke helt hvor i haugen av tegn på det motsatte jeg skal begynne, og det hjelper sikkert ikke uansett. Og det store flertallet som sikkert aldri ville brukt marionettmetaforer om politiske forhold i det hele tatt, er vel av den oppfatning at vi er NATO-medlemmer og derfor USAs fortrolige, lojale partner. Den andre konklusjonen tror jeg ikke dere er mange som deler, og det var derfor typisk at det var nettopp deg den originale innsenderen refererte til når denne merkelige påstanden kom opp her. Jeg ønsket å bidra til å avlive hva jeg mener er en fullstendig avsporing og forvrenging av den virkeligheten vi alle forsøker å forstå. Jeg vet at du er en levende legende i visse konspirasjonsglade miljøer på nettet

  Jeg har ikke et fnugg av din politiske erfaring, null, så min personlige komplette avvisning av din konklusjon er basert på legmanns tenkning og forhåpentligvis sunn fornuft. Siden jeg allikevel tillater meg å betvile din konklusjon, får jeg minne om at dere tross alt er en del mennesker med innsikt i de politiske irrganger her til lands utover deg selv, og selv de mest ytterliggående USA-patriotene mener det ikke helt bokstavelig når de kaller Norge en sovjetstat.

  Selv kunne jeg kanskje hatt mer sans for et scenario der man opphevet motsetningsparene USA (vesten) versus (ex)-Sovjetunionen, eller kapitalisme vs kommunisme fullstendig, og antok at de begge var stedfortredende ideologier. Dette er faktisk lettere enn å tro på hvis man først skal gjøre de helt store tankeprangene.

  • Ps:
   Forøvrig morsomt at du lister jobben i Dagsnytt 18 som en kvalifikasjon i dine opplysninger om overlegen bakgrunn for egne meninger. Jeg har jo ltt tidligere i dag skrevet en lang tirade mot nettopp Dagsnytt 18, den mest velsmurte og utspekulerte propaganda- og spinningmaskinen i NRKs arsenal under et annet innlegg her. Og selvfølgelig helt ufeilbarlige og i sin natur hevet over enhver kritikk.

   Det må jo være litt av et fall å måtte begynne å henge her hos Steigan og alle oss andre gærningene for å ha noen å krangle med.

   • Nå må du slutte å tulle AF!
    Hvor har du det fra at Norulv nevner Dagsnytt 18..? Greier du ikke å lese, eller er du bare kronisk useriøs?
    Men han var i sin tid i Dagsnytt og var faktisk den som fikk Ukeslutt på lørdager på lufta og som ble en stor lyttermagnet under hans tid i NRK..

    Jeg kjenner forøvrig Norulv personlig som en svært reflektert og seriøs person med stor faglig innsikt i det han forteller! Det er dessuten også mye mere som han ikke forteller offentlig om sin situasjon for å beskytte sine barn. Så ikke trekk konklusjoner om ham og hans helse uten å vite hva du snakker om. Han har en utrolig sterk psyke, men har flere ganger vært utsatt for regelrette overfall med hensikt å svekke ham så mye fysisk at han mister livet. Hittil har de heldigvis ikke lykkes. Mye takket være hans i utgangspunktet robuste helse.

    De som angriper ham på en slik useriøs måte er enten ute i et oppdrag for andre, eller de vet rett og slett ikke hva de snakker om! Norulv har gjennom egen erfaring avdekket hvordan Moskvas hemmelige tjenester opererer i all hemmelighet for å holde styr på politikere og befolkning i vestlige land. USA inkludert. De som virkelig forstår hvor viktig denne avsløringen er, kommer ikke med slik lettvinte anklager mot ham som det du bedriver AF!

    • Sorry, det var Dagsnytt-redaksjonen. Ikke 18. Min feil.

     Jeg er ikke spesielt mye mer imponert over konklusjonen av den grunn. At det er påvirkningsagenter og etterretning fra flere sider i Norge er en selvfølge. Men jeg mener fremdeles det faller på sin egen urimelighet at alt vi tror om Norges skamløse kriging på USAs vegne, bare for å ta et nærliggende og grotesk eksempel, er en illusjon som kamuflerer at det egentlig er russerne som sitter og trekker i de viktigste trådene her til lands. Retningen på propagandaen i norske medier forteller samme historie. Kan det være så vanskelig å se? Kan noen enkeltpersons turbulente opplevelser i norsk politisk toppetasje, enn si personforfølgelser og -angrep endre på tolkningen av den praktiske politikk som faktisk føres? Alle milliardene vi pøser inn i amerikansk våpenindustri og den i stor grad amerikansbaserte elitens økonomi ellers?

    • Skuffelsen over NRKs nyhets-og aktualitetsredaksjon og deres forhold til bl.a. det politiske miljøet skyldes selvfølgelig at jeg er oppvokst med et helt annet og positivt forhold til dette, og føler meg som lytter skuffet, lurt og forrådt gjennom år nå.

     At jeg skulle være ute i noen andres ærend kan du ta deg en bolle på at jeg ikke er, så det at vi ikke er enige må i så fall skyldes at jeg ikke vet hva jeg snakker om. Jeg vil heller si at det er dere som (sikkert uvitende) løper andres ærend når dere skal ha oss til å kaste bort tiden på å lete etter feil spøkelser i mørket mens de virkelige fryder seg ved høylys dag.

    • AF sverter så vidt jeg ser ingen i de overliggende kommentarene foruten at han mener at Øvrebottens kompass peker feil veg pr dd. Øvrebottens erfaringer ligger en tid tilbake og her har det skjedd et hamskifte i kapitalen som begge kan bomme på. Det er tross alt Russland som sitter på de mest profitable korta i dag – med tilgang til alle den kunnskapen «vi» brukte agenter og organisasjoner på i gamle dager, for ikke å miste overtaket – da USA pr i dag nærmest sitter på brent jord – hvis ikke Midtøsten, det Kaspiske hav samt Ukraina havner under vestens kontroll. Begge to kan nok komme langt under en kopp kaffe (eller konjakk) – for å få noen flere brikker på plass, og jeg leser ikke dette som et personangrep på Øvrebotten i første kommentar, og heller ikke i andre – «Det må jo være litt av et fall å måtte begynne å henge her hos Steigan og alle oss andre gærningene for å ha noen å krangle med.» som heller borger for respekt av det Øvrebotten har kommet med, vel vitende at han ville bli stempla som «gal». I tillegge understreker AF ved «å henge her hos Steigan og alle oss andre gærningene» ganske så ydmykt presenterer seg selv som et freakshow ^^ – Er forøvrig helt enig med Øvrebottens konklusjon angående Orderudsaken. Den saken er for stor for en domstol med så liten makt. De hadde ingen alternativ hvis de ville leve et normalt liv – eller være i live… T.O. Menneskeliv i denne sammenheng er å betrakte som byttemidler og et helt greit offer som helliggjør målet, mer makt. Graverende hendelser vil avlede enhvers oppmerksomhet mot det som ikke tåler oppmerksomhet. I 2011 skjedde det mye som ikke er tatt tak i. Manglende oppmerksomhet kan vel ta en del av skylda.

     • Orderud saken: Jeg «så» at noen gærninger i et nabohus sto bak massakren. De var muligens åndsparasitter, og har sikkert noe med psykologer og psykologiprofessorer å gjøre. Kanskje Orderuds hadde trått psykologene på tærne?

   • Jeg har nesten følelsen av at du på en måte har stått opp av senga med den gale foten først og havnet i bakvendt land sammen med psykologer og deres klonende professorer da du ser konspirasjoner der få andre ser dem. Kanskje det bare er en avledning for å få oppmerksomheten vekk fra de virkelige konspiratørene?

  • AF: Hvis du har behov for å fornærme meg, kan du gjøre det med fullt navn. Det er mer redelig. I stedet for å være nettroll.

   Min konklusjon i det helt store bildet er at Josef Stalin doblet alle vestlige stater, inkludert USA, og med full hemmelig kontroll over Vesten, var neste skritt for staten i staten, KGB, å avvikle Sovjetunionen på tampen av 1991 og for alvor begynne en strategisk bedragoperasjon hvor øst og vest ble fusjonert på Kremls premisser. Under dekke av en illusjon om det motsatte.

   Det har så langt gitt oss kapitalisme for folket og sosialisme for eliten. Med stadig større makt til russisk mafia og etterretning. Det er bare å se seg grundig om i Norge, så finner du denne mafiamakten også her.

   Den kalde krigen var for Kreml en kamuflasje for å skaffe seg tid til å befeste makten innenfra i vestlige land.

   For Kreml er kontradiksjoner et operativt konsept som går igjen, og bedraget som utallige små og store motsigelser skaper, lurer de fleste.

   Jeg brukte seks år til å etterforske meg fram til KGBs modus operandi i Norge før jeg fikk gjennombruddet i 2002 og 2003, og siden de usedvanlig smarte bedragmetodene fra øst er internasjonale, kunne jeg ut fra å ha identifisert hva som til enhver tid skapte virkeligheten, nemlig bedrag som følge av spillet i det negative rom, rulle opp hvordan tilstanden var ellers i det ene landet etter det andre i Vesten.

   I en dobbelstat er makten i realiteten røvet fra befolkningen, og nasjonale politikere på overflaten bestemmer lite og utgjør bare en demokratisk maske for en hardbarket kjerne som den skjulte mafiastaten er. I den ligger den reelle makten. Valg til nasjonalforsamlinger blir i slike doble opplegg for staten kun narrespill overfor befolkningen. Som ikke kan påvirke hva som betyr noe gjennom stemmeseddelen. De blir dog lurt til å tro det. Her i landet hvert fjerde år.

   Det er lenge siden jeg stemte i Norge.

   Sannheten er som hovedregel den stikk motsatte av hva den blir oppfattet som når spillet i det negative rom, eller i negativ sektor, er fremgangsmåten i saksbehandling av viktige forhold. Derfor har de fleste latt seg lure. Alle forhold blir snudd på hodet som følge av denne fremgangsmåten innen bedrag.

   Kremls fremgangsmåte innen konspirasjon har vært den samme fra mikro til makronivå, og den har ikke endret seg i hovedtrekk siden Lenin og Stalin. Posedyrene er bare gjort enda mer profesjonelle og sofistikerte.

   USA og Russland kan ikke sammenlignes i kunsten å krige, og absolutt ikke i den stille krigen som etterretning er.

   Kreml er i en overlegen klasse for seg, og derfor fikk Stalin også solid fotfeste fra skyggene i Amerika allerede under president Franklin D. Roosevelt på 1930-tallet. I dag har president Vladimir Putin god kontroll over Washington D.C. fra skyggene.

   Å ha den største bilen og det største flyet er ikke ensbetydende med å ha mest makt. Amerikansk politi i mellomkrigstiden brukte lang tid på å finne ut at den russiske konsulen i San Francisco ikke var den virkelige sjefen. Det var nemlig dørvakten. Han var de hemmelige sovjetiske tjenestenes mann. Så ikke alle politiske systemer har behov for å prange med makten. Putin prøver å skjule sin så godt han kan.

   En britisk ekspert på Sovjetunionen og Russland, samt rådgiver for den britiske regjeringen, Christopher Story, fortalte på 90-tallet og senere hva som egentlig lå bak det store hamskiftet i Moskva. Han døde under mystiske omstendigheter i 2010. Story forteller i dette sjeldne intervjuet om hvordan makthaverne i Kreml tenker:

   https://www.youtube.com/watch?v=zkw8nwHG2GM

   Jeg skrev et blogginnlegg på engelsk i mars som oppsummerte hva jeg hadde opplevd og situasjonen sett med mine øyne. Det kan også være av interesse.

   Virkeligheten kan begynne der fantasien slutter. I hvert fall innen denne bransjen.

   https://norulv.com/

 6. Angående din framifrå karriere i maktens korridorer, Øvrebotten – en karriere du åpenbart fremdeles er stolt av og merkelig nok tror gir deg et fnugg av kredibilitet. For meg er det stikk motsatte tilfelle: Enhver med lang fartstid på det nivået trenger å gjøre en særlig innsats og botsgang for å gjenvinne troverdigheten. Og ikke minst trenger de å slutte i jobben på eget initiativ, som en garanti for at ikke et evt. senere konfliktfylt forhold til Storebror skal kunne tolkes mer som personlig bitterhet enn som oppriktig maktkritisk aktivitet. Jeg har ikke noe sted sett at du skriver at du bare var i bisniss for å avsløre eller motarbeide et råttent system fra innsiden, og hadde tenkt å slutte når du hadde nok materiale til å slippe en skikkelig bombe i den norske offentlighheten. Det ser oppriktig talt mye mer ut som om du hadde tenkt å bli der på innsiden til krampa tok deg, og ikke forlot banen før du ble driblet ut over sidelinjen av større spillere enn deg selv.

  @Øystein Østgaard:

  Har du noen andre argumenter for teorien om Norge som sovjetisk vasallstat enn at Øvrebotten sier det? For meg blir det som om vi sammen står og beskuer en orange verden med blå striper. Plutselig sier du: -Den er ikke orange med blå striper, den er rød med grønne prikker! Du peker så på Øvrebotten som står like ved siden av. -For det sier Øvrebotten, og han har fått så mye juling for å si det at det må være sant.
  Mobberne må ha slått hardere enn noen aner.

  @John Arthur Paulsen:

  Takk for støtte. Du kan både lese og skrive. Det var et øyeblikk like før jeg gikk i et mørkere og sjoflere modus enn noen har blitt beæret med fra min side her i Steigans kommentarfelt så langt. Det ville blitt grisete og antakelig bare morsomt for folk med kun speilnevroner der empatien skulle sittet, så det avsnittet er det like greit at vi hopper over.

  Orderudsaken er ikke oppklart, og coveret er så dårlig at Derrick blir stor kunst. Og ja, 2011 var et år ting skjedde som heller ikke er fyllestgjørende forklart.

 7. «Kvaliteten i analysene mine står jeg inne for.»

  Begikk Brevik terror, fordi han som daytrader, oppdaget på Hegnar.no (daytrader forum) at demokratisk organisert motstand mot innvandring var umulig, da norske myndigheter hadde en politikk om at nasjonalistike partier eller organisasjoner av typen Breivik ønsket å starte, ble infiltrert og ødelagt med ekstra-legale midler?

  At Norge gjorde dette er ikke vanskelig å finne ut, så hvorfor har du ikke tatt tak i dette?

  Selger du desinformasjon fordi du er enig i «no platform» politikken, da du som redaktør var med på å fortelle løgner i den gode sidens tjeneste, mens mulighet for å forsvare seg ble fratatt haterne?

 8. Norulv Øvrebotten han vært syk flere ganger, dette har han selv skrevet, og jeg antar dette er årsaken til at karrieren i maktens korridorer ble avsluttet. Øvrebotten ble ikke driblet ut over sidelinjen av større spillere enn han selv, han måtte slutte pga sykdom.

  Konspirasjonen om at Russland har full kontroll over Norge, USA og Hillary Clinton er ingenting annet enn en vrangforestilling, dette tror jeg de fleste oppegående mennesker forstår!

  • Han skriver mye. Nå nettopp at sykdommen han aldri har hatt var forårsaket av forgiftning utført av noen på innsiden av systemet. Hvis dette stemmer er vel det å bli driblet så brutalt av banen som det går an. Jeg prøver bare å være velvillig og ta folk på ordet her nå.

 9. Det er ikke store forskjellen på tidligere CIA-direktøren Mike Morell og terroristene fra IS, men han er dessverre ikke den eneste i USA som tenker slik!

  Når Barack Obama fikk fredsprisen i 2009 var det hvite hus veldig provosert for at Norge på denne måten la føringer for USA`s utenrikspolitikk. Og det er ingen tvil om at fredsprisen har påvirket Obama`s politikk, og Norge har blitt hardt straffet for dette!!!

  Når fredsprisvinneren Barack Obama går av får vi se et langt mer krigersk USA, og med Hillary som president kan vi risikere at det oppstår konfrontasjoner med Russland.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.