Hillary Clinton ligger til høyre for Bush i Palestina-spørsmålet

5

Det at Bernie Sanders (helt som forventet) ga opp sin motstand mot Hillary Clinton og erklærte seg som hennes støttespiller, har fått en del sentrumvenstrefolk til å ai at Clinton «tross alt er bedre». De har allerede glemt at Sanders så seint som i april 2016 sa at:

This is the issue of American politics today: Do we have a government that represents all of us or just the 1 percent?

You’re not going to have a government that represents all of us, so long as you have candidates like Secretary Clinton being dependent on big money interests.

De har glemt at Hillary Clinton var drivkrafta bak den forbryterske krigen for å ødelegge Libya. De har glemt at hun er storbankenes og våpenindustriens kandidat framfor noen. De fem største bidragsyterne til Hillary Clintons valgkamp er Citigroup Inc, Goldman Sachs, DLA Piper, JPMorgan Chase & Co, Morgan StanleyHun er kandidaten til de største våpenprodusentene i verden, Lockheed Martin, Raytheon, Northrop Grumman og Boeing. Ni av de ti største våpenprodusentene i USA støtter Killary.

Og de har glemt at Hillary Clinton er Israels kandidat framfor noen. Les bare hvordan hun gir sin uforbeholdne støtte til Benjamin Netanyahu.

The Intercept peker på at Clinton faktisk ha lagt seg til høyre for George W. Bush i Palestina-spørsmålet.

Hillary Clinton herself has covertly run one of the most anti-Palestinian, pro-Israeli-aggression presidential campaigns in modern history – from either party. That’s not surprising given her general militarism and the dominance of American-Israeli billionaire Haim “I’m a one-issue guy, and my issue is Israel” Saban in funding her campaign and the Democratic Party generally. Surprising or not, though, the Clinton-led Democratic Party’s hostility toward the most basic precepts of equality and dignity for Palestinians, and their willingness – their eagerness – to support and cheer for the most extremist Israeli acts of oppression, racism and decades-long occupation, is nothing short of despicable.

Norske sosialdemokrater og sentrumvenstrefolk pleier alltid å støtte Demokratene i USA, så det er ikke overraskende at de også gjør det denne gangen, til tross for at Demokratene har sin mest korrupte og krigerske kandidat i manns minne. Men sentrumvenstre pleier å tenke på palestinernes sak også, så det er merkelig at ikke denne Clinton-støtten ikke gir dem noen ubehag.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


5 KOMMENTARER

 1. De må da få i gang fredsprosessen igjen slik at Norge har noe å øse ut penger på. Desverre er havresekken litt mer slunken enn tidligere så det merkes nok.
  Et av de andre landene vi driver statsbygging i heter Sør Sudan.
  Sitat fra Aftenposten: «– Nå har vi måttet stanse våre operasjoner i de mest utsatte områdene og er bekymret for sikkerheten til våre ansatte. Vi kan ikke hjelpe Sør-Sudan dersom deres ledere ikke er villige til å gå sammen om å bygge sin egen nasjon, sier Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland.»

  Dette kunne jeg lett ha gjort research på og fortalt ham for 15 år siden. Hvor lange skal denne mannen sitte på sin høye hest og spy ut svada?

 2. Hva gjelder amerikanerne og deres «hukommelse» om hva hun eller andre tidligere har utrettet er det bare en kommentar: De husker det som er » viktig», det som ikke passer inn i det politisk og journalistisk korrekte USA skal ties om, å dra frem hennes krigerske fortid og ikke minst korrupsjonshistorie blir derfor ikke gjort, unntatt noen få ganger. Epost saken ble jo utrolig nok dempet ned og godkjent av FBI. Jeg følger endel med i den amerikanske valgkamp og har en kommentar, ensidig og lite kunnskap, mest munnhuggeri og personlige angrep mellom Clinton og Trump, men det skal sies til Trumps forsvar, det er aldri han som starter personangrepene, men han forsvarer seg selvsagt og da tar de frem hans kommentarer og vrir de mot han som best de kan, han er klovnen, mens Clinton er engelen, dette er USA!. De gjentar stadig at Donald Trump ikke er rette mann, kompetent til å bli «Commander- in -chief», men jeg lurer da faktisk mer på om Clinton er det? Og hva med de forgående som Georg W. Bush, en president som virkelig la grunnlag for at Europa idag ( Irak krigen) trues av terror og en invasjon av lykkejegere fra hele Afrika og Afghanistan!

  • Lykkejegere er vi alle sammen – det skal visstnok være rasjonelt. Å flykte fra krig og nød, er også en jakt på den lykken det er å legge seg mett og trygg. Å kunne gjøre det i hjemlige omgivelser er stadig færre forunt – i disse globaliserte tider.

   Chesterton sa det er to måter å komme hjem på, og den ene er ved å bli der. La oss fokusere på gi folk den valgmuligheten, og ikke legge oss rett i fella «globalistene» har rigga for oss.

  • Det blir litt feil å skylde på Bushéne og Clinton for den elendigheten Europa opplever idag. USA og England har bedrevet tilsvarende politikk siden ihvertfall 1953 da fikk kastet den demokratisk valgte statsministeren i Iran. Dengang, som alltid siden, gjaldt det olje eller mineraler og gud vet hva ellers.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.