Hillary Clinton ligger til høyre for Bush i Palestina-spørsmålet

0

Det at Bernie Sanders (helt som forventet) ga opp sin motstand mot Hillary Clinton og erklærte seg som hennes støttespiller, har fått en del sentrumvenstrefolk til å ai at Clinton «tross alt er bedre». De har allerede glemt at Sanders så seint som i april 2016 sa at:

This is the issue of American politics today: Do we have a government that represents all of us or just the 1 percent?

You’re not going to have a government that represents all of us, so long as you have candidates like Secretary Clinton being dependent on big money interests.

De har glemt at Hillary Clinton var drivkrafta bak den forbryterske krigen for å ødelegge Libya. De har glemt at hun er storbankenes og våpenindustriens kandidat framfor noen. De fem største bidragsyterne til Hillary Clintons valgkamp er Citigroup Inc, Goldman Sachs, DLA Piper, JPMorgan Chase & Co, Morgan StanleyHun er kandidaten til de største våpenprodusentene i verden, Lockheed Martin, Raytheon, Northrop Grumman og Boeing. Ni av de ti største våpenprodusentene i USA støtter Killary.

Og de har glemt at Hillary Clinton er Israels kandidat framfor noen. Les bare hvordan hun gir sin uforbeholdne støtte til Benjamin Netanyahu.

The Intercept peker på at Clinton faktisk ha lagt seg til høyre for George W. Bush i Palestina-spørsmålet.

Hillary Clinton herself has covertly run one of the most anti-Palestinian, pro-Israeli-aggression presidential campaigns in modern history – from either party. That’s not surprising given her general militarism and the dominance of American-Israeli billionaire Haim “I’m a one-issue guy, and my issue is Israel” Saban in funding her campaign and the Democratic Party generally. Surprising or not, though, the Clinton-led Democratic Party’s hostility toward the most basic precepts of equality and dignity for Palestinians, and their willingness – their eagerness – to support and cheer for the most extremist Israeli acts of oppression, racism and decades-long occupation, is nothing short of despicable.

Norske sosialdemokrater og sentrumvenstrefolk pleier alltid å støtte Demokratene i USA, så det er ikke overraskende at de også gjør det denne gangen, til tross for at Demokratene har sin mest korrupte og krigerske kandidat i manns minne. Men sentrumvenstre pleier å tenke på palestinernes sak også, så det er merkelig at ikke denne Clinton-støtten ikke gir dem noen ubehag.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.