Henning Mankells appell for Palestina

0


Nils Lundgren: Av en slump träffades vi, Henning Mankell och jag, i närheten av en byggarbetsplats. Insåg att det var en perfekt miljö för att filma Henning Mankells stöduttalande för Gaza och Palestina och hans personliga berättelse om hur han utvecklat sin uppfattning.

Forrige artikkelMH17: Hvor er den rykende pistolen?
Neste artikkel”Nobelpriset” i ekonomi passar Västs världsbild?
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).