– Vi overser effekten av 657 norske bomber over Libya

5

– Vi glemmer at Norge faktisk droppet 657 bomber over Libya. Men de islamistiske miljøene glemmer det ikke. Dette sa filmskaperen Ulrik Imtiaz Rolfsen på et debattmøte i Fredrikstad, skriver Fredriksstad blad.

– Norge har deltatt i krig i Afghanistan, krig i Libya og er nærværende i Nord- Irak. I den norske offentligheten undervurderer vi virkningen av dette på de islamistiske miljøer. Klart det undergraver vår egen troverdighet som en nasjon tuftet på fred, demokrati og ytringsfrihet, sa Rolfsen.

– Gjennom mitt arbeid med det ekstreme islamistiske miljøet i Norge vet jeg at de bruker Norges deltagelse i Midt Østen for alt det er verd i sin egen ekstreme sak. Jeg mener at norske presse i alt for liten grad har brukt sin ytringsfrihet til å påpeke effektene av norsk deltagelse i krig. Norges bombing i Libya har blant annet  medvirket til å skape den flyktningestrømmen vi nå ser flomme over Middelhavet til Europa, sa Rolfsen til avisen etter debatten.

Ulrik Imtiaz Rolfsen står på 41. plass på Oslo Arbeiderpartis liste ved kommunevalget 2015. Han er naturligvis mer enn pinlig klar over at det var hans eget parti som gikk i spissen for denne bombinga.

KampanjeStøtt oss

5 KOMMENTARER

  • Gaddafi skapte et sekulært velferdssamfunn som var det høyest utviklede landet i Afrika. Det var et rikt, rettferdig samfunn. Da han ville frigjøre seg fra vestlig fiatvaluta, så banksterne og militærindustrialistene sitt snitt til å sette igang en propagandakampanje mot ham i alle vestlige medier, hvor han ble grundig demonisert, slik Putin og Assad demoniseres nå. Samtidig begynte de samme banksterne og militærindustrialistene å finansiere og væpne jihadister, pøbler og terrorister som var motstandere av Gaddafi.

   Så gikk altså Vesten inn og begynte å bombe landet sønder og sammen, for å ødelegge all infrastruktur og slakte flest mulig uskyldige sivile — slik at pøbler og kriminelle kunne få fritt innpass og slik at Libya kunne bli et ynglested for jihadisme, terror, menneskesmugling og generell faenskap. I denne sammenheng var Norge militærindustrialistenes lydigste ludder. Norske politikere stilte villig opp, for alle partier var skjønt enige om at Jens måtte få toppjobben i NATO — og at Libya var et land som fortjente å ødelegges slik at millioner av mennesker kunne drives på flukt, og slik at terroristene og menneskesmuglerne kunne ta over styringen av ruinhaugene.

   • Dette er en suksessoppskrift Vesten — med god støtte fra Israel, Tyrkia og diverse araberland — nå gjentar i Syria. Målet er komplett ødeleggelse av Syria, slik at flest mulig mennesker drives på flukt og flommer innover Europa for å presse ned lønningene og fjerne velferdsordningene. Derfor er det litt pussig at dere på venstresiden er så begeistrede for denne masseinnvandringen og disse vestlige bombetoktene og den vestlige finansieringen av IS og andre terrorister. Og hvorfor forlanger dere ikke at f.eks. Saudi-Arabia, Qatar og Israel tar imot noen flyktninger? Er det greit at disse søkkrike landene er verdens største apartheidregimer, som nekter å ta imot noen med «feil» genetisk sammensetning?

    Du er en betalt astroturfer, tm.

    • Hva kan man forvente fra en av verdens største investor – uten moral og visjon? Det øker profitten til våre investeringer. Norges rolle i dette er uspiselig, ihvertfall for vi som skjønner omfanget og bakenforliggende rundt dette.

 1. Jeg synes at de som er ansvarlig for disse krigene kan komme ut og beklage .
  Enhver idiot må jo se at dette har vært en total katastrofe for oss , og for verdenssamfunnet .

  Istedenfor å beklage så får Jens Stoltenberg Nato sjef jobben !!
  Personlig så tror jeg ikke det var bare Libya krigen som gjorde at han fikk jobben . Han var så rolig og samlende etter Breivik attentatet , må vite..

  Det har iallfall ikke blitt noe mere demokrati i landet etter dette . Tvert om . Vi er et mere konsensusdiktatur enn noen sinne !

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.