Regionalrådet i Ivano-Frankivsk forbyr alle opposisjonspartier

2
Ivano-Frankivsk

I tråd med den demokratiske ånd og sunne ukrainske prinsipper har reigonalrådet i Ivano-Frankivsk vedtatt å forby alle opposisjonspartier. Det er Interfax Ukraina som melder dette.

Ivano-Frankivsk Regional Council has banned the activities of the Communist Party of Ukraine, the Party of Regions, the Opposition Bloc, and the Ukraine Development Party in the region.

Begrunnelsen var at disse partiene står i motstrid til interessene og krenker rettighetene og friheten til innbyggerne i Ukraina.

60 av 113 delegater stemte for forbudet. Det fascistiske partiet Svoboda er største parti i regionalrådet med 17 delegater. Vedtaket er helt i tråd med signalene fra Ukrainas nasjonalforsamling, Verkhovna Rada.

Ukraina er medlem av Europarådet, som har tenkeren fra Lier, Thorbjørn Jagland, som generalsekretær. Rådet sier på sine nettsider:

The Council of Europe advocates freedom of expression and of the media, freedom of assembly, equality, and the protection of minorities.

Har tenkeren fra Lier sagt noe i sakens anledning?

 

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Har tenkeren fra Lier sagt noe i sakens anledning?

    Nei. Han har jo ikke det. Men kjære Steigan, en ting er nå å tillegge sine politiske motstandere litt mer vett enn de strengt talt har for å gjøre et godt retorisk poeng. Men å antyde at Europarådets leder skulle bedrive tenkning, bare for å kunne henge på ham at han bidrar til legitimering av faenskap gjennom sin tause passivitet, det faller dessverre på sin egen urimelighet. Makan.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.