Sør-Korea blir med i asiatisk Kina-bank

0

Som jeg har meldt tidligere har ikke bare store deler av Asia, men praktisk talt alle USAs viktigste allierte meldt seg på i Den asiatiske investeringsbanken AIBB som Kina har startet, på tross av advarsler og press fra Washington.

Nå har også Sør-Korea varslet at landet blir med. Sør-Korea er verdens 13. største økonomi og landet har en betydelig industri og finansverden. Ved å melde seg på nå blir også Sør-Korea regnet som en av grunnleggerne av AIIB. Deadline for å melde sge inn er 31. mars. I en uttalelse fra Seoul heter det:

By joining the AIIB, our companies will have greater chances to participate in the projects as the companies have many experiences in infrastructure projects such as construction, communications and transportation.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.