Sør-Korea blir med i asiatisk Kina-bank

0

Som jeg har meldt tidligere har ikke bare store deler av Asia, men praktisk talt alle USAs viktigste allierte meldt seg på i Den asiatiske investeringsbanken AIBB som Kina har startet, på tross av advarsler og press fra Washington.

Nå har også Sør-Korea varslet at landet blir med. Sør-Korea er verdens 13. største økonomi og landet har en betydelig industri og finansverden. Ved å melde seg på nå blir også Sør-Korea regnet som en av grunnleggerne av AIIB. Deadline for å melde sge inn er 31. mars. I en uttalelse fra Seoul heter det:

By joining the AIIB, our companies will have greater chances to participate in the projects as the companies have many experiences in infrastructure projects such as construction, communications and transportation.

 

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.