De ti mest leste fram til mars 2015

0
Malala taler i FN

steigan.no inneholder nå over 1300 innlegg med smått og stort. Blant dem er det foto, plakater og videoer. Men i all hovedsak er det artikler av tre typer: hovedartikler, artikler som er kommentarer til lenker og kilder og gjesteblogger. De mest leste artiklene er lastet ned mange tusen ganger. Gjennomsnittet for de ti mest leste artiklene er 10.000 nedlastinger. Alt dette betyr at steigan.no nå er mer enn en blog, det er mer et elektronisk tidsskrift med tillegg. Og det betyr at det begynner å skape opinion. Fra min side er dette et 100% frivillig arbeid. Nettstedet er fullstendig økonomisk uavhengig, men i det siste har noen lesere begynt å gi økonomiske bidrag til dette arbeidet. Det setter jeg svært stor pris på, og det har satt meg i stand til å drive litt markedsføring. (Skulle du falle for fristelsen til å følge deres eksempel, så finnes det en knapp på høyre side som hjelper deg med det.)

De ti mest leste artiklene fram til mars 2015 er:

Pengene bak Malala

– Det er noe veldig merkelig med IS

Hvem skapte monsteret IS?

Hyklernes oppmarsj i Paris

Hvorfor forbereder USA krig mot Russland?

Det norske Kartellpartiet

Still Stoltenberg for en krigsforbryterdomstol

Hvem skjøt ned Malaysian Airline MH17?

Terrortrusselen – bløff eller alvor?

Vesten støtter «væpna revolusjon»…

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelMorgenstemning 8. mars 2015
Neste artikkelThe 21st century has been terrible for working Americans
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).