De ti mest leste fram til mars 2015

0
Malala taler i FN

steigan.no inneholder nå over 1300 innlegg med smått og stort. Blant dem er det foto, plakater og videoer. Men i all hovedsak er det artikler av tre typer: hovedartikler, artikler som er kommentarer til lenker og kilder og gjesteblogger. De mest leste artiklene er lastet ned mange tusen ganger. Gjennomsnittet for de ti mest leste artiklene er 10.000 nedlastinger. Alt dette betyr at steigan.no nå er mer enn en blog, det er mer et elektronisk tidsskrift med tillegg. Og det betyr at det begynner å skape opinion. Fra min side er dette et 100% frivillig arbeid. Nettstedet er fullstendig økonomisk uavhengig, men i det siste har noen lesere begynt å gi økonomiske bidrag til dette arbeidet. Det setter jeg svært stor pris på, og det har satt meg i stand til å drive litt markedsføring. (Skulle du falle for fristelsen til å følge deres eksempel, så finnes det en knapp på høyre side som hjelper deg med det.)

De ti mest leste artiklene fram til mars 2015 er:

Pengene bak Malala

– Det er noe veldig merkelig med IS

Hvem skapte monsteret IS?

Hyklernes oppmarsj i Paris

Hvorfor forbereder USA krig mot Russland?

Det norske Kartellpartiet

Still Stoltenberg for en krigsforbryterdomstol

Hvem skjøt ned Malaysian Airline MH17?

Terrortrusselen – bløff eller alvor?

Vesten støtter «væpna revolusjon»…

 

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.