Nuclear War and Clashing Ukraine Narratives

0

USA og Russland har to nærmest motsatte narrativer om Ukraina, noe som er mer en kritikk av amerikanske medier, som later som om de er objektive, men som i virkeligheten sprer propaganda. Disse avvikende narrativene driver verden mot noe som kan bli en kjernefysisk krise, skriver Robert Parry i Consortium News.

The U.S. government and mainstream media are swaggering toward a possible nuclear confrontation with Russia over Ukraine without any of the seriousness that has informed this sort of decision-making throughout the nuclear age. Instead, Official Washington seems possessed by a self-righteous goofiness that could be the prelude to the end of life on this planet.

Nearly across the U.S. political spectrum, there is a pugnacious “group think” which has transformed what should have been a manageable political dispute in Ukraine into some morality play where U.S. politicians and pundits blather on about how the nearly year-old coup regime in Kiev “shares our values” and how America must be prepared to defend this regime militarily.

Les hele artikkelen her.

Det er uhyre viktig å forstå narrativenes rolle i krig, derfor har jeg skrevet artikkelen Om fortellerkunstens rolle i krig.

Jeg har også skrevet om at Obama-administrasjonen har skaffet seg juridisk ryggdekning i Kongressen for å trappe opp konflikten via en kald krig og helt opp til en virkelig krig.

Hvorfor forbereder USA krig mot Russland?

Obama tar et stort skritt i retning krig i Ukraina.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.