Nei til salg av Norge!

0

nei til salg av norgeDenne plakaten fra Arbeiderkomiteen mot EEC og dyrtid forut for folkeavstemninga i 1972 er plutselig blitt svært aktuell igjen.

(Men ikke glem at alle de salgene den blå regjeringa nå vil gjennomføre ble forberedt av den «rødgrønne» regjeringa.)

Lagtempo i flere etapper.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDen 28. januar samles vi til generalstreik
Neste artikkelKina skal bygge høyhastighetsbane Beijing–Moskva
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).