IS: – Søstre, slik skal dere oppdra «jihadist-babyer»!

0

Den iranske nettavisa AlAlam presenterer ei brosjyre fra Den islamske staten med tittelen: «Søstrenes rolle i jihad». I følge nettavisa er den en veiledning for mødre i det selvoppnevnte kalifatet om hvordan de skal oppdra «jihad babyer» i forberedelsen til krig. Brosjyra sier at kvinnenes viktigste bidrag til den islamske staten er å indoktrinere barna med jihadistiske verdier. «Ikke vent til de blir sju år, det kan være for seint da,» heter det i håndboka.

jihadist babies

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelJe suis Charlie
Neste artikkel– USAs torturprogram bidro til å skape Den islamske staten
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).