Hyklernes oppmarsj i Paris

0

I den store oppmarsjen i Paris 11. januar 2015 som skal si NEI til terror og JA til frihet kommer ledere fra mange land som har bidratt mye til å fremme terror og ufrihet. (Av plasshensyn nevner jeg bare et utvalg og noterer bare ett av deres bidrag.)

hyklerne i Paris

 

Dette er en så himmelropende svart ironi at det roper på et ekstranummer av Charlie Hebdo.

charlie hebdo sarkozy

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelOslo winterscape
Neste artikkelApropos den norske deltakelsen i protesten mot terror i Paris…
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).