Hvitvasking av terror

3

Hvitvasking av terror

Ifølge rapporter i vestlige mediers periferi, har omkring 3 000 såkalte «moderate opprørere» i «Den frie syriske hær» desertert til Den islamske stat (IS). Det er ikke første gangen dette skjer, men det er ett av de største tilfellene. Dette skriver Tony Cartalucci i en artikkel som er oversatt av oljekrisa.no.

Disse 3 000 terroristene tar med seg våpen, penger, utstyr og trening de har fått fra Saudi-Arabia, Quatar, USA, Britannia, og kanskje det mest ironiske etter terrorangrepet i Paris – Frankrike. IS og Al Qaidas rekker suppleres ved hjelp av dette nettverket av «terrorhvitvasking» som bare fortsetter å vokse. …

I en artikkel skriver Stars and Stripes at det er oppnådd enighet om at USA skal trene syriske opprørere i Tyrkia, og at dette bør tilføre «Den frie syriske hær» 5 000 nye medlemmer innen ett år. Det rapporteres også at Saudi-Arabia vil huse og trene slike «moderate opprørere».

Pentagons talsmann oberst Steve Warren bekreftet i november 2014 at «Vi skal trene opp medlemmer av den moderate syriske opposisjonen i Tyrkia og i Saudi Arabia.»

Men «den moderate syriske opposisjonen» finnes bare i hotellobbyer og i fantasien til vestlige politikere. på bakken er det al Nusra-fronten og Den islamske staten som regjerer.

Tre måneder med amerikansk «krig mot IS» har bare ført til at Den islamske staten har økt sitt territorium i Syria. Cartalucci fortsetter:

Disse “moderate” blir ikke “nedkjempet” av IS og Al Qaida, de går over til dem, og tar med seg pengene og våpna. Også de nye amerikanske «moderate» vil uunngåelig ende opp under IS og Al Qaidas faner.

Og derfra sender de ferdig utlærte terrorister til Europa og USA.

Originalartikkelen finnes her.

KampanjeStøtt oss

3 KOMMENTARER

  1. Det er sikker bare meg det er noe galt med når jeg finner det perverst at folk som dreper sivile og soldater blir omtalt som «moderate».

  2. En skulle jo tru dette var ganske forutsigbart. Og da dukker jo spørsmålet opp om det er krefter i Vesten som egentlig ønsker å holde liv i krigen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.