«Milllions March» – store demonstrasjoner over hele USA

0

Politiet i USA dreper svarte unge menn, og det får ingen konsekvenser for drapsmennene. Dette har ført til mange demonstrasjoner over hele USA mot politivolden. Drapene på Michael Brown i Missouri og Eric Garner i New York og storjuryenes beslutning om å ikke tiltale politifolkene som var ansvarlige har skapt et raseri fra kyst til kyst. 13.12.2014 var det store demonstrasjoner i mange byer.

millions march usa desember 2014

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelPengene bak Malala
Neste artikkelKrig via media och propagandans triumf
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).