Morderen og torturisten Lyashko nå en del av regjeringskoalisjonen i Ukraina

0
Ihor Lyashko foretar en ulovlig bortføring

Morderen og torturisten Lyashko nå en del av regjeringskoalisjonen i Ukraina

Fem partier i det ukrainske parlamentet er blitt enige om å danne regjering, melder Interfax – Ukraina. Det er Petro Porosjenkos blokk, Arsenij Jatsenjuks Folkefronten, Julia Timosjenkos Batkivschyna, Sjølhjelpspartiet til Andriy Sadovyi og Oleh Lyashkos Radikale parti.

Dette betyr at morderen og torturisten Lyashko nå offisielt er en del av regjeringskoalisjonen.

Det radikale partiet med Oleh Lyashko som sjef, fikk 7,45% av stemmene og det gir 22 plasser i nasjonalforsamlingen. Den åpne fasctiske falangen har altså 29 plasser i nasjonalforsamlinga.

Lyashko skryter av at han kidnapper, torturerer og til og med dreper politiske motstandere, i følge det CIA-finansierte Kyiv Post. Det nokså vestlig-orienterte Amnesty International skriver om ham:

Lyashko skal angivelig være lovgiver, men han har tatt loven i sine egne hender. … Sjøl om han ikke har rett til å arrestere folk, bortfører han dem og begår overgrep mot dem både verbalt og fysisk mens kameraet går. Hans nettside viser videoer som later til å vise ulovlige arrestasjoner, frihetsberøvelse og krenkelser, tortur og mishandling. … Amnesty International anser handlingene til Oleh Lyashko og hans bevæpnede følgesvenner som grove brudd på internasjonal lov.

Det er en regjering med sånne folk ombord Norge nå skal gi hundrevis av millioner kroner til, i følge Erna Solberg. Hun sier at regjeringa i Kiev må være tydelige mot korrupsjon. Så da er det sikkert betryggende at den svindeldømte oligarken Julia Timosjenko også er en del av regjeringskoalisjonen. For ikke å snakke om at Folkefronten til Jatsenjuk er full av fascistiske kommandanter med drapserfaring fra krigen mot landsmenn i øst.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.