Svært uvanlig: Amerikanske etterretningsveteraner advarer Merkel mot krigshysteri

1

Svært uvanlig: Amerikanske etterretningsveteraner advarer Merkel mot krigshysteri

Ei gruppe som kaller seg Veteran Intelligence Professionals for Sanity (VIPS)og som består av nettopp det, veteraner fra CIA, NSA og andre amerikanske etteretningstjenester har sendt et memorandum til Angela Merkel, slik at hun skal ha det før NATO-toppmøtet 4.–5. september.

De skriver at de er rystet over det anti-russiske krigshysteriet som hersker i det offisielle Washington og ber den tyske forbundskansleren om ikke å låne øre til krigshisserne. De gjør henne også oppmerksom på den «heller tvilsomme troverdigheten» til Anders Fogh Rasmussen.

Les hele det oppsiktsvekkende brevet her.

 

KampanjeStøtt oss

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.