Obamas propagandatale til FN

2

Obamas propagandatale til FN

«I sin første periode som president, var Obama forsiktig med å komme med kommentarer til verdenssituasjonen – ikke det at han alltid var ærlig, men han var forsiktig med å komme med direkte løgner. De siste to årene virker det som om han har kastet slike hemninger over bord,» skriver en kjente journalisten Robert Parry

Når det gjaldt angrepet med saringass i Syria, så visste Obama før sin tale i 2013 at mange av hans egne etterretningseksperter mente at de syriske opprørerne sto bak gassangrepet som kostet flere hundre mennesker livet. Likevel gikk han på FNs talerstol og la ansvaret på regjeringa i Damaskus.

Før talen i FN 24. september 2014 visste Obama at hans eget State Department hadde håndplukket kuppregjeringa i Kiev, likevel påsto han at det var Russland som hadde skapt krisa i Ukraina.

Obama visste at Kiev-regimet gikk til brutale angrep sør og øst i Ukraina og at regimets aktivister brente ihjel flere titalls mennesker i Odessa og drepte tusener av sivile gjennom tungt bombardement av bye og landsbyer. Og at regimet, som første regjering etter annen verdenskrig, brukte nazistyrker til å angripe en europeiske befolkning. “Ukraine’s ‘Romantic’ Nazi Storm Troopers.

Obama visste også før han gikk på FNs talerstol at

…noen av hans egne analytikere hadde konkludert med at ekstreme elementer innen den ukrainske regjeringa antakelig var ansvarlige for nedskytinga av Malaysia Airlines flight 17 “Flight 17 Shoot-down Scenario Shifts.”.

Likevel fortsatte Obama å legge skylda på Russland. Han turte riktignok ikke å beskylde Russland direkte for nedskytinga, fordi han vet bedre, men han manipulerte med ord slik at tilhørerne skulle tenke at det var Russland som sto bak.

Fredsprisvinner og «Murderer-in-Chief» bomber nå det sjuende landet siden han fikk Nobels fredspris, så det er jo ikke så rart at han tar etter George W. Bush når det gjelder å framføre direkte løgner heller.

Verdens diplomater satt der og hørte på de mest skamløse løgner fra verdens verste terrorist, skriver Paul Craig Roberts.

 

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Obama har tross alt fortalt en nesten-sannhet. «Vi har undervurdert IS». Det er vel det nærmeste vi kommer en innrømmelse av at IS har gått lenger enn det som var meninga.

  2. Og da Obama talte satt flertallet av forsamlingen der med de stiveste ansiktene jeg har sett i en forsamling på lang tid! Etterhvert var det noen som arrangerte noe klapping, Og Solberg og Stoltenberg vitnet i norske media om Obamas utmerkede tale, der han ikke berører den VIRKELIGE situasjonen i Syria, Irak, Libya, Afghanistan og Ukraina med et eneste ord! Han beklaget at mange mennesker ikke har det bra, men sa ingenting om at han selv og NATO sitter med et hoveansvar for dette. Som vanlig prøvde han å rette pekefingeren mot Russland og Kina, som ikke har forårsaket et minimum av den elendighet som han selv og NATO har et hovedansvar for. Når får vi en krigsforbryterdomstol som også kan plassere Vestlige ledere i retten?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.