Obamas propagandatale til FN

0

Obamas propagandatale til FN

«I sin første periode som president, var Obama forsiktig med å komme med kommentarer til verdenssituasjonen – ikke det at han alltid var ærlig, men han var forsiktig med å komme med direkte løgner. De siste to årene virker det som om han har kastet slike hemninger over bord,» skriver en kjente journalisten Robert Parry

Når det gjaldt angrepet med saringass i Syria, så visste Obama før sin tale i 2013 at mange av hans egne etterretningseksperter mente at de syriske opprørerne sto bak gassangrepet som kostet flere hundre mennesker livet. Likevel gikk han på FNs talerstol og la ansvaret på regjeringa i Damaskus.

Før talen i FN 24. september 2014 visste Obama at hans eget State Department hadde håndplukket kuppregjeringa i Kiev, likevel påsto han at det var Russland som hadde skapt krisa i Ukraina.

Obama visste at Kiev-regimet gikk til brutale angrep sør og øst i Ukraina og at regimets aktivister brente ihjel flere titalls mennesker i Odessa og drepte tusener av sivile gjennom tungt bombardement av bye og landsbyer. Og at regimet, som første regjering etter annen verdenskrig, brukte nazistyrker til å angripe en europeiske befolkning. “Ukraine’s ‘Romantic’ Nazi Storm Troopers.

Obama visste også før han gikk på FNs talerstol at

…noen av hans egne analytikere hadde konkludert med at ekstreme elementer innen den ukrainske regjeringa antakelig var ansvarlige for nedskytinga av Malaysia Airlines flight 17 “Flight 17 Shoot-down Scenario Shifts.”.

Likevel fortsatte Obama å legge skylda på Russland. Han turte riktignok ikke å beskylde Russland direkte for nedskytinga, fordi han vet bedre, men han manipulerte med ord slik at tilhørerne skulle tenke at det var Russland som sto bak.

Fredsprisvinner og «Murderer-in-Chief» bomber nå det sjuende landet siden han fikk Nobels fredspris, så det er jo ikke så rart at han tar etter George W. Bush når det gjelder å framføre direkte løgner heller.

Verdens diplomater satt der og hørte på de mest skamløse løgner fra verdens verste terrorist, skriver Paul Craig Roberts.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.