Ketil Lund: Strategi for økt overvåking

9

Ketil Lund, som i sin til ledet Lundkommisjonen, sier til Klassekampen 1. august 2014 om varselen om en terrortrussel fra PST:

I realiteten dreier det seg om tilvenning av befolkningen til stadig mer overvåking.

ketil lund i kk

Lunds uttalelser samsvarer godt med det jeg skriver i bloggen: Terrortrusselen – bløff eller fakta?

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


9 KOMMENTARER

  1. På samme måte som USA styrer krigen i Ukraina må vi vel anta at de styrer måten her til lands.Det er jo ikke akkurat demokratiske vyer som kommer derfra. Når landets største parti ble styrt (For det meste) av Haakon Lie gjennom mange år, så ligger vel ikke en slik antagelse fjernt. CIA har sikkert sine agenter tilstede fremdeles.Nå holder jeg på å studere Naomi Kleins bok for andre gang.Det er en skremmende opplevelse! Jeg vil oppfordre alle til å få tak i den boka.Den forklarer det meste.
    Men jeg er overbevist om at det store flertall av politifolk her i landet også stiller spørsmål ved denne saken. De fleste er redelige ordentlige mennesker. DE lurer nok også på om det hele er en bløff.
    På samme tid har de (Frp/Høyre) satt inn angrep på de fattigste av de fattige. Det neste blir vel pensjonistene. Samtidig legges det til rette for enda flere milliarder til de rikeste. Privatisering av bedrifter som kan gi store utbytter, slik som toget til Gardermoen. osv.
    Klimaspørsmålet er de lite opptatt av. I følge Frp.er jo det et ikke spørsmål. Så framtida ser ikke særlig lys ut nei.

  2. Politiet har jo nylig blitt brukt mot streikevakter. Da må vi vel også anta at radikale fagforeningsaktivister blir ansett som farlige.

  3. Det er neppe noen hemmelighet at PST har vært utsatt for et voldsomt press fra sk «samarbeidende tjenester»(CIA, NSA, Mossad) for å få langt videre fullmakter enn de har idag. Da er det heller ikke utenkelig at noen av disse kan ha planta rykter om en nært forestående terroraksjon i Norge for å få de altfor demokratisk innstilte nordmennene til å reagere på ønskelig vis. Og norske politikere fra SV til Frp er jo så blåøyde at de trur på alt som blir servert fra Washington (SV var tross alt noe annet i gamle dager, men de har latt seg blende av Obama. De trur Obama automatisk er kul bare fordi han er svart).

  4. Venstresida har dessverre noen merkelige forestillinger der. En svart president er automatisk en bra kar fordi han er svart. Er Mugabe og Obama bra folk? Neppe. De er snarere bevis på at folks hudfarge ikke spiller noen som helst rolle. Alle politikere kan bli like korrupte uansett hudfarge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.