Bløffmakere hisser til krig

0

Bløffmakere hisser til krig

Replikk i Klassekampen 23.08.2014

Jardar Østbø (Klassekampen 21. august) mener at Klassekampens redaktør har falt for russisk propaganda. Redaktøren klarer fint å svare for seg sjøl. Men siden Østbø nevner Anders Fogh Rasmussens påstand om at en russisk panserkolonne har trengt inn i Ukraina, bør vi spørre: Hvor ble den av? Hvor er bildene? Hvor er bevisene? Aftenpostens Harald Stanghelle har påvist at Rasmussen også løy i 2003 da han sa at det var sikker at Saddam hadde masseødeleggelsesvåpen.

Det står ikke til å nekte: En bløffmaker leder Nato. Det er farlig. Og hva med Malaysia MH17? Det er gått over en måned. Hvorfor har ikke Ukraina lagt fram kommunikasjonen med flyet? Hvorfor har ikke USA offentliggjort sine detaljerte satellittfoto? Og hvorfor har saka forsvunnet fullstendig fra mediene? Har nedskytinga tjent sin hensikt, slik at man kan trappe opp økonomisk krigføring og forberede krig?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.