Yatsenyuks føringsoffiserer

2

Denne plansjen viser Arseniy Yatsenyuks føringsoffiserer. Yatsenyuk har sin egen stiftelse: Open Ukraine Foundation. Dens partnere er: Victor Pinchuk Foundation (oligark), Chatham House, NATO(!), Black Sea Trust for Regional Cooperation (The German Marshall Fund of USA), International Renaissance Foundation (Soros), National Endowment for Democracy (CIA), Swedbank, Horizon Capital (USAID), Den polske ambassaden i Kiev og US State Department.

I tillegg er Yatsenyuk knyttet til Trilateralkommisjonen, der han i oktober 2013 la fram sine planer for Ukraina.

yatsenyuks føringsoffiserer

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.