De rikeste av de rike er i en klasse for seg

7

De rikeste av de rike har aldri vært rikere enn de er nå, skriver Bloomberg, «de er i en klasse for seg».

De rikeste 0,01% (hundredelsprosent, eller 1% av 1%) eier nå 11,1% av all formue i USA. De rikeste 16.000 familiene disponerer over 6000 milliarder dollar, ellefr like mye som de to tredelene som er nederst på stigen.

Les også The 0,00004% Community

de rikeste har aldri vært rikere

KampanjeStøtt oss

7 KOMMENTARER

  1. […] Påstanden om ulikhet. I følge The World Factbook utgitt av CIA har Venezuela en GINI-koeffisient på 39,0 (lav GINI = større likhet). Storbritannia har 40,0 og USA 45,0. Venezuela har fortsatt et langt stykke å gå for å redusere ulikheter mellom rik og fattig, men den bolivariske revolusjonen har redusert ulikhetene ganske mye (se plansje), mens USA går raskt i motsatt retning. (Forskere: USA er et oligarki.) (De rikeste av de rike er i en klasse for seg.) […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.