NATOs ekspansjon østover

5

Den som har fulgt med i dominerende vestlige og norske medier i det siste, kan ha fått det inntrykket at Russland ekspanderer vestover. Dette kartet viser hva som virkelig har skjedd.

NATO medlemmer etter årstall_edited-2

KampanjeStøtt oss

5 KOMMENTARER

  1. Norske medier er utrolig anti-russiske. Mye mer enn noen andre europeiske medier. I tillegg virker det som om nesten alle europeiske og US amerikanske medier frykter russiske regjeringsmedier som RT. Aftenposten melder fremstiller nesten alle saker fra en pro-EU-pro-Ukraine vinkel, og sá blander de det med meldinger om «russisk propaganda» på RT. Ganske spesielt.

    Jeg lurer litt på hvorfor de ulike europeiske landene, store som små, synes deter en god ide å følge USA og gå i konflikt med Russland. Hvis det blir krig, så er det jo Europa som vil måtte ta hele regningen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.