Svenske nazister støtter kuppet i Ukraina

0

Svenske nazister støtter kuppet i Ukraina

Nazister og høyreekstremister i Sverige er helt lyriske i sin støtte til «den nasjonale revolusjonen» i Ukraina. Ei nazigruppe planlegger å sende «Ukraina-frivillige» for å støtte sine kampfeller i landet, melder Proletären.

Det er det nazistiske nettmagasinet Motgift som skal organisere de «Ukraina-frivillige». De skriver i sitt opprop:

”Vår uppgift är att understödja de nationalistiska krafterna. Självständighetstorget i Kiev är en symbol för ett europeiskt återuppvaknande […]. Vi kan nu visa att vi står enade med vita, europeiska nationalister i annat än ord genom att sluta upp med våra kamrater. Vi har möjligheten att delta i en sann nationalistisk revolution.”

Og i Ukraina er det nazistiske militser som har den væpna makta på gateplan.

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.