Hvilke økonomier har gjort det dårligst?

0

Hvilke økonomier har gjort det dårligst?

Storbritannia er en av de kapitalistiske økonomiene som ble sterkest rammet av den økonomiske krisa, og det henger sammen med at landet først og fremst er et finanssenter. Arbeiderklassen har tapt over hele verden, både i tap av jobber og i reduksjon av lønn. Les Michael Roberts’ analyse.

 

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel‘Ukraine Has Not Yet Died’
Neste artikkelVannbombe over Roma
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).