Sosialdemokratene og de konservative i EU 97,1% enige

0

Sosialdemokratene og de konservative i EU 97,1% enige

En rapport som ble utarbeidet av tenketanken Organization for European interstate cooperation undersøkte stemmegivinga i EU-parlamentet i 2010.
I rapporten slås det fast at sosialdemokratene (S&D) og kristeligdemokratene (EPP) var uenige i bare 2,9% av sakene.

Det betyr altså at de var enige i 97,1% av avstemningene.

Ikke så rart at jeg kaller dem Kartellpartiet.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelVesten støtter «væpna revolusjon»…
Neste artikkelEn ny Krim-krig?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).