La Magia della Rocca

5
Plakat for utstillinga

I 2013 holdt jeg en utstilling i Tolfa som jeg kalte La Magia della Rocca. Tema var den karakteristiske klippen i Tolfa, La Rocca. Utstillinga ble holdt under den store årlige kulturfestivalen Tolfarte og kommunen lot meg bruke renessansepalasset Palazzo Buttaoni til formålet, og det skapte en fin ramme rundt det hele. Utstillinga var et fellesprosjekt med min sønn Geir. Han kalte sin seksjon for Emozioni, følelser. Mens jeg jobber for å få fram klare, sterke farger, er Geirs fotografier romantiske og han «vasker ut» fargene i bildene slik at de kan minne om 100 år gamle fotografier. 

Her er bildene fra La Magia della Rocca. Emozioni finner du her.

Plakat for utstillinga
Plakat for utstillinga

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelHver sjuende krone i Norge svart?
Neste artikkelAlba
Pål Steigan
Jeg er Pål Steigan, sjefredaktør for steigan.no.

5 KOMMENTARER

  1. Borger og kirker ble bygd av arbeidere og tegnet av kunstnere som var totalt prisgitt adelens nåde. Når jeg besøker dem, ser jeg skjønnheten i det arbeidet de utførte. Jeg sier som Brecht: «Cæsar erobret Gallia – hadde han ikke en gang med seg en kokk?»

  2. Nydelige bilder Pål. Skjønt fasaden på gamle Per Kure er heller ikke gæren en morgen i januar, med sola opp i øst som kaster lys på de gamle mursteinene.

    • Det er sant. Jeg skulle ønske jeg hadde tatt bilde av den store verkstedhallen når hele det digre østvinduet var opplyst av lyset fra morrasola.

  3. Flotte bilder! Min venn og meg skal en tur til Firenze i slutten av April. Vi burde kanskje ta en nærmere titt på dette stedet. Det er sant at det var folk med penger (Som selvsagt var resultat av andres arbeid) som sto som byggherrer av det meste i Italia. Men, det var nå ikke dem som sto for selve byggingen. Skjønnheten som preger byggverkene ble skapt av den tids arkitekter.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.