La Magia della Rocca

0
Plakat for utstillinga

I 2013 holdt jeg en utstilling i Tolfa som jeg kalte La Magia della Rocca. Tema var den karakteristiske klippen i Tolfa, La Rocca. Utstillinga ble holdt under den store årlige kulturfestivalen Tolfarte og kommunen lot meg bruke renessansepalasset Palazzo Buttaoni til formålet, og det skapte en fin ramme rundt det hele. Utstillinga var et fellesprosjekt med min sønn Geir. Han kalte sin seksjon for Emozioni, følelser. Mens jeg jobber for å få fram klare, sterke farger, er Geirs fotografier romantiske og han «vasker ut» fargene i bildene slik at de kan minne om 100 år gamle fotografier. 

Her er bildene fra La Magia della Rocca. Emozioni finner du her.

Plakat for utstillinga
Plakat for utstillinga

 

Forrige artikkelHver sjuende krone i Norge svart?
Neste artikkelAlba
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).