Er det behov for Manifest tidsskrift?

2

Er det behov for Manifest tidsskrift?

Manifest tidsskrift sier at det skal «bygge et dansegulv der den breie venstresida kan la sine tanker danse fritt».

Men redaksjonen har ingen kritisk refleksjon over at «den breie venstresida» omfatter folk som er innbitte tilhengere av NATO, EU, EØS og som nylig gikk i spissen for Vestens ødeleggelse av Libya. Den helhvite redaksjonen, som har noen gode penner, har ingen som er kjent med kritikk av økonomi og maktforhold, og det er ingen, så vidt jeg kan se som kjenner arbeiderklassen fra innsida.

Vil ikke Manifest tidsskrift bare reprodusere småradikale holdninger og ligge langt unna kritikk av kapitalismen? Vi får se. Det som er publisert til nå, kan knapt provosere noen.

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Manifest tidsskrift blir nok ingen dansearena for kritikk av kapitalismen, men en lynavleder bort fra de temaer og utfordringer du tar opp i din blogg. Dette er nok tilsiktet fra enkelte strateger bak denne tenketanken. De vil nok trekke til seg noen gode skibenter som går rett i fella fulle av illusjoner, slik SV og deres støttepartier i våre naboland fungerer på sine arenaer. Når det politiske klimaet forverres trenger makta lynavledere på mange arenaer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.