Av Margit Vea.
Jeg hadde avtale med Finansforbundet om å ha surdeigsbakekurs for deres medlemmer, men de avlyste når de ble klar over hvilke meninger jeg har om «pandemien». Finansforbundet er av den oppfatning at mine meninger om pandemien gjør meg uskikket til å holde matkurs…
Er ikke dette diskriminering?
Jeg er ikke avhengig av å ha kurs for Finansforbundet og andre forbund, da jeg har en fast inntekt nå som jeg jobber som lærer. Derimot viser dette tydelig at jeg hadde hatt store utfordringer om jeg skulle jobbet fulltid i eget firma slik jeg gjorde tidligere.
Tenk på alle dem som har skapt sin egen arbeidsplass, som jobber i eget firma, og ikke har sett annen utvei enn å ta stikket, samt tie om hva de mener om galskapen vi daglig bevitner.
Jeg følte meg også presset til å si opp min forrige jobb da de forlagte at jeg måtte ta vaksinen for å kunne utføre mine oppgaver i jobben.
Andre som har opplevd noe lignende?
Mitt svar:
Dette mener jeg er drøyt. Her blander dere kortene. Jeg er blitt spurt om å holde matkurs, ikke foredrag om pandemi og vaksiner.
Jeg mener egentlig det samme som Espen Nakstad nylig uttalte: det er ikke slik at de kontinentene som har hatt minst vaksiner har vært hardest rammet av pandemien. Vi ser at Europa, til tross for en veldig vaksinert befolkning, er det kontinentet som nå har aller mest smitte.
Forskjellen er at jeg har sagt dette fra Pfizers egnes studier ble publisert, studier som ikke kunne bevise nevneverdig effekt på smittespredning, dødsfall eller sykehusinnleggelser.
Jeg kommer til å bruke deres avlysning som et eksempel på kanselleringskulturen som nå også er årsak til bias i fagmiljøene i dag. Dette har medvirket til at det fremdeles ikke er fremkommet at vaksinen har feilet.
Les også: Vi gjorde det stikk motsatte
Margit Vea er en aktiv samfunnsdebattant, matkursutvikler og daglig leder av Margit Vea AS. Hun har over 20 års erfaring i å holde matkurs og har skrevet flere kokebøker. Margit var i flere år fast spaltist i Aftenposten Junior og har laget flere matprogram på Matkanalen.tv, blant annet «Naturlig mat med Margit Vea» og «Hjemmelaget babymat».