CDC ville ikke publisere data fordi de frykter de vil vise at vaksinene ikke er effektive

0

For to uker siden publiserte Centers for Disease Control and Prevention (CDC) data om effektiviteten av boostere mot COVID-19. Dette skriver Daily Mail.

CDC klarte imidlertid ikke å publisere et spesielt utsnitt av dataene sine – og utelater virkningen på de i alderen 18-49, som er minst sannsynlig å dra nytte av boostere. CDC blir også kritisert for å unnlate å publisere sin informasjon om sjukehusinnleggelsesrater for barn og underliggende sjukdommer. En talskvinne for CDC sa at de var bekymret for at dataene ville bli feiltolket, og påpekte at de var ufullstendige og ikke verifisert.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har holdt tilbake store deler av informasjonen den har om virkningen av COVID-19, noe som fører til sinne i det vitenskapelige miljøet og spekulasjoner at byrået holder tilbake data fordi det svekker saken for boosterskudd i visse demografiske grupper. For to uker siden publiserte CDC de første signifikante dataene om effektiviteten av boostere hos voksne yngre enn 65 år. Men byrået, ledet av Dr Rochelle Walensky, unnlot å dele informasjonen om de i alderen 18-49, som anses å ha minst sannsynlighet for å dra nytte av en booster.

De har også unnlatt å gi informasjon de hadde om sjukehusinnleggelser for barn, klaget forskere. Kristen Nordlund, en talskvinne for CDC, sa at byrået har vært trege med å frigi de forskjellige datastrømmene «fordi i utgangspunktet, til sjuende og sist, er det ennå ikke klart for beste sendetid.» Hun sa at byråets «prioritet når man samler inn data er å sikre at de er nøyaktige og legge grunnlag for handling,» og sa til The New York Times at de var bekymret for at det kunne bli feiltolket for å vise at vaksinene var ineffektive.

Vitenskapelig studie viser økning i dødsfall i 145 land etter at vaksinasjonen begynte

Den 99 sider lange studien, som ble kalt «Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with Covid-19: A BigData Analysis of 145 Countries,» fant at i USA alene har koronaviruset forårsaket en svimlende 38 % flere Covid-tilfeller per million. 

Forskerne som utførte studien fant at nesten 90 % (89,84 %) av de 145 landene opplevde denne negative effekten etter at Covid-19-vaksinene ble gjort tilgjengelig. Studien uttalte:

Resultater indikerer at behandlingen (vaksineadministrasjon) har en sterk og statistisk signifikant tilbøyelighet til å kausalt øke verdiene i enten y1 [variabel valgt for dødsfall per million] eller y2 [variabel valgt for tilfeller per million] utover det som ville ha vært forventet uten behandling.

y1 viste en økning/reduksjon på (+115/-13), noe som betyr at 89,84 % av statistisk signifikante land viste en økning i totale dødsfall per million assosiert med Covid-19 direkte på grunn av årsaksvirkningen av behandlingsstart [vaksiner].

y2 viste en økning/reduksjon på (+105/-16), noe som betyr at 86,78 % av statistisk signifikante land viste en økning i totale tilfeller per million av Covid-19 direkte på grunn av årsaksvirkningen av behandlingsstart.»

Den uten tvil mest urovekkende delen av studiens funn er at landene som registrerte færrest Covid-19-dødsfall i 2020, hadde den mest signifikante økningen i tilfeller og dødsfall etter at Covid-19-vaksinene ble introdusert.

Last ned studien her.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.