Forskere: – Urovekkende mange eldre døde etter å ha fått Pfizers vaksine i Israel

0

Dr. Hervé Seligmann, som forsker på infeksjonssjukdommer ved universitetet i Aix-Marseilles og ingeniøren Haim Yativ har gjort en analyse av data fra det israelske helsedepartementet, og deres analyse viser urovekkende store dødstall blant mennesker i Israel som har fått Pfizers vaksine, skriver avisa France Soir. Seligmann er av israelsk-luxemburgsk statsborgerskap og har en B. Sc. i biologi fra Hebrew University i Jerusalem, og han har skrevet over 100 vitenskapelige publikasjoner.

Deres analyse er presentert her. Den er også omtalt i den israelske nyhetskanalen Arutz Sheva.

Her er et kort utdrag av artikkelen:

Fra 26. januar til 10. februar 2021 fikk 909.102 israelske statsborgere den andre vaksinedosen. Blant disse ifølge tabellen døde 92, 0,01%. I løpet av de 5 ukene siden den første dosen døde derfor minst 0,05% av mottakerne av den første dosen. Dødsraten gjelder hovedsakelig en relativt ung befolkning med vaksinasjon oppgitt 19. januar, en periode der de fleste vaksinerte var under 65 år. For å estimere dødsraten for de over 65 år som for det meste var vaksinert før den perioden, bruker vi data rapportert av USA-baserte VAERS.

Der fant vi, se artikkelen på engelsk, at forholdet mellom dødsfall av de over 65 mot de under 65 er omtrent 4,42 (155/35). Derfor bør dødsraten for de over 65 mellom den første og den andre vaksinasjonsdosen være til 19. januar 0,042 (dødsraten for de under 65 år) multiplisert med 4,42, noe som resulterer i 0,186%, som er nær 0,2% rapportert av Helsedepartementet 21. januar 2021. Denne verdien på 0,2% død har blitt mystisk endret senere av Helsedepartementet og ble byttet til 0,005 uten noen forklaring, se artikkel på hebraisk.

Ovennevnte hensyn viser at dødsfrekvensdataene som ble gitt først var korrekte, de oppdaterte dødsfallsdataene kan ha vært ment å antyde lavere dødsrate blant eldre. Og det slutter ikke her. Antallet COVID-19-dødsfall blant de vaksinerte siden starten av vaksinasjonsaksjonen ser ut til å forklare de økte dødsratene fra COVID-19 observert siden desember 2020. For det formålet beregner vi produktene av antall vaksinerte personer over 65 år med 0,2 og antall vaksinerte personer under 65 med 0,04. Dette viser at de fleste COVID-19-dødsfallene i den perioden er for vaksinerte mennesker, noe som går fram av tabellen fra Helsedepartementet i begynnelsen av februar.

Seligmann og Yativ har invitert andre forskere til å gjennomgå deres resultater. Og vi kan bare gjenta invitasjonen: Forskere bør vurdere det resultatet Seligmann og Yativ har kommet fram til.

Det israelske helsedepartementet var ikke tilgjengelig for kommentarer da de ble kontaktet av France Soir.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.