Jan Öbergs vitnemål fra Aleppo

2

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Anbefales: Veldig mange gode refleksjoner han kommer med her. Litt dårlig lyd når han går bort fra mikrofonene.

    Jeg merker meg at FN svekkes ytterligere når de anklager Assad for å bombe en bilkolonne med nødhjelp. På hvilken måte ble dette etterforsket? Det fantes ingen tegn i eller rundt kolonnen på at bomber var sluppet. Hvordan tar et så viktig forum som FN sine beslutninger? Det samme ser våkne folk de prøver å innføre sanksjoner mot Assad for bruk av kjemiske våpen. Ingen bevis her heller. Det nærmeste vi har sett av bevis er at våre alierte, terrororganisasjonene, har fått slike våpen fra vesten og brukt dem i krigen. Hvordan ville Norge reagert hvis vi fikk sanksjoner mot oss for noe så dypt urettferdig som dette? Hva skal vi med FN?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.