Ny rekord: mer enn 410.000!

0

Ny rekord: mer enn 410.000 sidevisninger på steigan.no i november 2016. Ett år på dette nivået ville gitt 5 millioner visninger. I tillegg er en del av artiklene oversatt til engelsk, spansk, tysk og russisk. Det er nå over 3.300 innlegg på nettstedet og det er søkbart slik at man (ganske) lett kan finne gamle artikler. Alle artiklene utstyres med kildehenvisninger og lenker, både for at man kontrollere det jeg skriver og slik at leserne sjøl kan studere dem. Mer enn 90 gjestebloggere har bidratt til nettsidene.

Dette skjer til tross for at jeg har kunnet registrere at det tydeligvis drives en viss sensur og boikott mot steigan.no på nettet og til tross for at jeg ikke har annonser. Ifølge alexa.com lå steigan.no 1143. plass på norgesrankingen mot for eksempel Klassekampen 2044. plass, Minerva 5409, Civita 15.180. I samme periode i fjor var steigan.no en kort stund på ca. 300. plass, men med 100.000 færre sidevisninger enn i år. Dette er kanskje ikke helt eksakt statistkk, og den varierer fra dag til dag, men den forteller i hvert fall at steigan.no er populært, langt over hva en skulle forvente av et enmannsprosjekt på lavbudsjett – uten reklame og statsstøtte.

Det viktigste er kanskje likevel at denne nettavisa nå har tre ganger så mange abonnenter som i fjor. Tilfeldige lesere er fint, men mange faste lesere bygger organisasjon og gjensidige forbindelser. Med litt ekstra drahjelp fra leserne skulle det være mulig å nå 2000 abonnenter til jul – og da lanserer jeg fase 2.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.