To tredeler av tyskerne ønsker å gjeninnføre grensene

0

Iføge en meningsmåling som er publisert i Süddeutsche Zeitung ønsker 66% av tyskerne å gjeninnføre de nasjonale grensene. I Frankrike ønsker 72% av velgerne det samme, mens i Italia er tallet 60%. Det er altså et solid flertall mot Schengens åpne grenser i de tre største av EUs grunnleggere.

I september 2015 mente 33% av tyskerne at landet ikke kunne ta imot flere flyktninger. I mars 2016 var andelen steget til 47%. I Frankrike har motstanden mot å ta imot flere flyktninger ligget godt over 60% i samme periode, mens to av tre italienere mener det samme.

EU-eliten vil kanskje vinkle dette som uttrykk for rasisme, siden alt som går mot deres planer om en europeisk supermakt, etter deres mening er uttrykk for innskrenket nasjonalisme og det som verre er. Men når tyskerne blir spurt om de vil ta imot folk som flykter fra «krig og elendighet», svarer 72% at det vil de. Det er ikke nødstedte folk de er imot, det er Merkels og EUs migrasjonsliberalisme.

Fire av fem tyskere tror nå at det kommer terrorister sammen med migrantene. 17 av 20 italienere er av samme oppfatning.

Denne undersøkelsen bekrefter nok en gang at Angela Merkel og EU-kommisjonen ikke har noen folkelig støtte for sin migrasjonspolitikk, og dersom velgerne får bestemme går Schengen-systemet mot bisettelse.

Fra før av vet vi at både EU-kommisjonen og Merkel har sagt at euroen ikke kan fungere uten åpne grenser.

Denne undersøkelsen viser nok en gang at det ikke finnes noen måte å berge Schengen på via demokratisk vei. Men EU-eliten tar som kjent ikke så nøye på demokratiet.

 

 

Forrige artikkelKorrupsjon som et propagandavåpen
Neste artikkelAtt verka utan att synas – Wallenberg i den svenska pyramidens topp
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).