To tredeler av tyskerne ønsker å gjeninnføre grensene

0

Iføge en meningsmåling som er publisert i Süddeutsche Zeitung ønsker 66% av tyskerne å gjeninnføre de nasjonale grensene. I Frankrike ønsker 72% av velgerne det samme, mens i Italia er tallet 60%. Det er altså et solid flertall mot Schengens åpne grenser i de tre største av EUs grunnleggere.

I september 2015 mente 33% av tyskerne at landet ikke kunne ta imot flere flyktninger. I mars 2016 var andelen steget til 47%. I Frankrike har motstanden mot å ta imot flere flyktninger ligget godt over 60% i samme periode, mens to av tre italienere mener det samme.

EU-eliten vil kanskje vinkle dette som uttrykk for rasisme, siden alt som går mot deres planer om en europeisk supermakt, etter deres mening er uttrykk for innskrenket nasjonalisme og det som verre er. Men når tyskerne blir spurt om de vil ta imot folk som flykter fra «krig og elendighet», svarer 72% at det vil de. Det er ikke nødstedte folk de er imot, det er Merkels og EUs migrasjonsliberalisme.

Fire av fem tyskere tror nå at det kommer terrorister sammen med migrantene. 17 av 20 italienere er av samme oppfatning.

Denne undersøkelsen bekrefter nok en gang at Angela Merkel og EU-kommisjonen ikke har noen folkelig støtte for sin migrasjonspolitikk, og dersom velgerne får bestemme går Schengen-systemet mot bisettelse.

Fra før av vet vi at både EU-kommisjonen og Merkel har sagt at euroen ikke kan fungere uten åpne grenser.

Denne undersøkelsen viser nok en gang at det ikke finnes noen måte å berge Schengen på via demokratisk vei. Men EU-eliten tar som kjent ikke så nøye på demokratiet.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.