To tredeler av tyskerne ønsker å gjeninnføre grensene

5

Iføge en meningsmåling som er publisert i Süddeutsche Zeitung ønsker 66% av tyskerne å gjeninnføre de nasjonale grensene. I Frankrike ønsker 72% av velgerne det samme, mens i Italia er tallet 60%. Det er altså et solid flertall mot Schengens åpne grenser i de tre største av EUs grunnleggere.

I september 2015 mente 33% av tyskerne at landet ikke kunne ta imot flere flyktninger. I mars 2016 var andelen steget til 47%. I Frankrike har motstanden mot å ta imot flere flyktninger ligget godt over 60% i samme periode, mens to av tre italienere mener det samme.

EU-eliten vil kanskje vinkle dette som uttrykk for rasisme, siden alt som går mot deres planer om en europeisk supermakt, etter deres mening er uttrykk for innskrenket nasjonalisme og det som verre er. Men når tyskerne blir spurt om de vil ta imot folk som flykter fra «krig og elendighet», svarer 72% at det vil de. Det er ikke nødstedte folk de er imot, det er Merkels og EUs migrasjonsliberalisme.

Fire av fem tyskere tror nå at det kommer terrorister sammen med migrantene. 17 av 20 italienere er av samme oppfatning.

Denne undersøkelsen bekrefter nok en gang at Angela Merkel og EU-kommisjonen ikke har noen folkelig støtte for sin migrasjonspolitikk, og dersom velgerne får bestemme går Schengen-systemet mot bisettelse.

Fra før av vet vi at både EU-kommisjonen og Merkel har sagt at euroen ikke kan fungere uten åpne grenser.

Denne undersøkelsen viser nok en gang at det ikke finnes noen måte å berge Schengen på via demokratisk vei. Men EU-eliten tar som kjent ikke så nøye på demokratiet.

 

 

KampanjeStøtt oss

5 KOMMENTARER

 1. Og etter at samtlige stater har innført såkalt «grenskontroll,» er strømmen av-migranter stoppet delvis opp.
  Det gjøres altså forsøk på å konrollere hvem som kommer,og hvor de skal kunne bosette seg.Ikke på å redusere det totale antall.
  De midlertidige -kontroller forlenges,mens EU arbeider for at disse skal oppheves.Det er planen,ingen konspirasjon.

  To problemer viser seg da raskt.:Hvem skal behandle søknadene ,og foreta kontrollene,i Hellas og(nå igjen) Italia?
  Og hvordan skal man kunne oppdrive og returnere de som -enten er utvist » i prinsippet,» eller ikke er registrert overhodet?

  Det er ikke noe vakkert syn.Og helteglorien som Velkommen-komitetene utstyrer seg med falmer.Disse Merkels frontsoldater arbeider for en nedbygging av det som enda eksisterer av organisert velferd i Vest-Europa.De oppererer som suppekjøkken-arbeidere ved enden av fakkeltogene som Nazistene organiserte-Undtergang des Abendtlandes.

  • Grensekontrollene utføres for å filtrere inn terroristene. Terrorister og potensielle terrorister gis fritt innpass til Europa (og utrustes med våpnene de trenger); resten sendes hjem.

 2. Du skriver: «Denne undersøkelsen viser nok en gang at det ikke finnes noen måte å berge Schengen på via demokratisk vei.»

  Dessa exempel visar bara att idag är oppositionen mot EU-eliten alltför svag. Ändringar i opinionen kan leda både till Brexit och Grexit och till förändringar i övriga EU-länder som i sin tur förändrar sammansättningen i kommissionen. Allt annat än demokratiska metoder kommer ge motståndaren, EU-eliten och dem som de företräder, gyllene tillfällen att inskränka de demokratiska fri- och rättigheter som finns i våra länder. Vägen framåt idag handlar om demokratisk och utomparlamentarisk kamp.

 3. David Cameron er jo veldig for britisk EU-medlemskap. Det kan tenkes at han ble et mål for PP-psyopen nettopp av denne grunn. Det virker som om globalistene prøver å knuse både EU, USA og alle andre etablerte strukturer som hører til den gamle verdensordenen — slik at de får innført sin nye verdensorden. (Derfor inntok de Palmyra og sprengte uvurderlige arkitektoniske skatter. Vent til dere ser hva mer de har tenkt å sprenge.) I morgen sier vel Rune Bjerke takk for seg, og jeg forventer egentlig å se en hel del andre bankstere bli detronisert i månedene fremover.

  Om bare fire-fem måneder kommer det til å være massivt kaos i mesteparten av verden. Historiens største finanskrise samtidig med sammenbrudd i verdenshandelen, kollaps i forsyningslinjene, enorm arbeidsledighet, borgerkrig i hele Europa og USA, en gigantisk migrantstrøm, naturkatastrofer, hungersnød, tørke, flom, kjernefysisk nedsmeltning — og tredje verdenskrig.

  • Tredje verdenskrig kommer muligens til å bestå av fullskala global atomkrig kombinert med kjemisk og biologisk krig. De fyller himmelen med chemtrails mens de forgifter maten og drikkevannet, og sprer bakteriologiske og virologiske våpen. I tillegg kommer cyberangrep og EMP-angrep. Alt dette er nødvendig hvis de for alvor har tenkt å utslette 7 mrd. mennesker, slik det uttalte målet er.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.