Etter Brussel: Polen og Ungarn avviser EUs flyktningepolitikk.

4

EU har vedtatt å fordele 160.000 av flyktningene mellom medlemslanda. Polen, som har vært skeptisk til denne planen, lot seg presse til å ta imot 7000 flyktninger. Etter terrorangrepene i Brussel har den polske regjeringa trukket tilbake dette løftet skriver Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Polens statsminister Beata Szydlo sa på TV-kanalen Superstacja at Polen «først og fremst på tenke på sikkerheten til sine egne borgere».

Allerede før angrepene hadde den ungarske statsministeren Viktor Orbán gjort det klart at han vil føre en kamp mot EU-kommisjonens flyktningepolitikk. 18. mars 2016 holdt han en tale i forbindelse med minnet om den ungarske revolusjonen mot Habsburgmonarkiet i 1848.

Der varslet han at Ungarn vil samle allierte i kampen mot EU-kommisjonen: «the time has come to ring the alarm bells and gather allies», som det heter i referatet som er gjengitt i Slate.

Han sa også at EU-kommisjonens politikk er en politikk for en villet ødeleggelse av nasjonalstatene for å kunne skape Europas forente stater. Han betegnet dette prosjektet som ulovlig og uten mandat. Ungarn skal holde folkeavstemning om flyktningepolitikken.

Det finnes neppe noe flertall i noe europeisk land for den krigspolitikken og den migrasjonspolitikken EU-lederne fører, men EU-toppene har ikke vært kjent for å bry seg om folkeviljen tidligere heller.

EUs justis- og innenriksministre hadde toppmøte etter terroren i Brussel, men ifølge referatene var det preget av «gjensidig mistillit og rådløshet». Og det kom da heller ingenting konkret ut av møtet.

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


4 KOMMENTARER

  1. Paul Craig Roberts, som er en ærlig, intelligent og godt informert mann, antyder nå at terroraksjonen i Brussel kan være en false flag aksjon. Han påpeker at det er mange som er interessert i å gi muslimene skylden for terroraksjonen:

    «If the various bombings are false flag attacks, the governments will get away with them, because the attacks blamed on Muslim terrorists fit every agenda that is out there. Government agendas for more war, military spending, and police state measures are served. But so also are the agendas of those who want to limit immigration, those who want to blame the bombings on blowback from Western imperialism, those such as the Russian government who desire a united front against terrorism, and those who use the bombings to stress the innate goodness of the West, which attracts hatred because of its goodness. Washington likes the bombings because they keep Europeans scared and the governments under Washington’s thumb.»

    Han minner også om Operation Gladio, som var en CIA-styrt rekke av terroraksoner i Europa i 60-, 70- og 80- tallet.

    «Just as we hear today that ISIS bombed an airport or whatever, we heard throughout the 1960s, 1970s and 1980s that this or that communist group, such as the Red Brigades, the Red Army Faction or Baader-Meinhof gang had bombed a train station. In truth these bombings were the work of Operation Gladio, a conspiracy of the CIA and European intelligence services against the European peoples. The conspiracy was revealed by the Italian government and culminated in an extensive investigation in which intelligence operatives testified that they focused on killing woman and children because it had the greatest impact in discrediting the communists on whom the attacks were blamed. European communist parties in Italy and France were growing in electoral success, and Washington wanted the communists discredited. That is what the bombings achieved»

    http://www.paulcraigroberts.org/2016/03/25/is-the-latest-isis-attack-another-false-flag-paul-craig-roberts/.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.