Foreign Policy Diary – 2015, Year of Crisis Escalation. What to expect in 2016?

12

Denne videoen er ikke akkurat det du får i Dagsrevyen, men dessverre er den nok svært mye nærmere virkeligheten.

KampanjeStøtt oss

12 KOMMENTARER

  • «Foreign Policy Diary – 2015, Year of Crisis Escalation. What to expect in 2016?»

   Dårlige nyheter om alle de dårlige nyhetene.

   Men i august blir alt bra, for da er det OL. ;-]

   Og så kommer høsten.

   • Nå fikk du akkurat «høsten» til å høres ut som et mer skjebnesvangert ord ut enn på lenge, Ullern. Amerikanerne kaller årstiden «fall». Say no more.

    Men når det gjelder midstrømsmedienes dekning av de dårlige nyhetene om alle de dårlige nyhetene, ser det ut til at Steigan får om mulig enda mindre konkurranse fra den gjengen i nær fremtid. Da jeg så overskriften bannet jeg på at den var for sent ute, og at dette var gammelt nytt, men ved nærmere ettersyn viste det seg at Presseforbundets Kjersti Løken Stavrum blånekter for at man allerede har tatt i bruk denne teknologien i full skala. Vel, i hvert fall sier hun at hun ønsker den velkommen, så vi må anta at hun mener de ikke er der riktig enda. Jeg stoler ikke på’a lenger enn jeg kan kaste henne.

    http://www.nrk.no/kultur/pressegeneral-onsker-robotjournalistene-velkommen-inn-i-redaksjonene-1.12737726

 1. Her er et intervju med Peter Orzechowski, som har skrevet boken Der direkte Weg in den Dritten Weltkrieg. 

  Peter Orzechowski mener at den tredje verdenskrig vil bli en krig mellom USA/NATO på den ene siden, og Russland/Kina på den andre siden. Krigen kommer av at USA ønsker å etablere verdensherredømme og Russland/Kina forsøker å forhindre dette. Han mener også at Tyskland kan forhindre eller stoppe krigen ved å gå ut av NATO. Peter Orzechowski mener at det er umulig å begrense denne krigen til konvensjonelle våpen, og at atomvåpen uunngåelig vil bli tatt i bruk.

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/redaktion/der-dritte-weltkrieg-die-heisse-phase-steht-uns-bevor.html

  • Jeg kunne forklart deg hvorfor det faktisk ikke blir noen atomkrig, men … vel, jeg tror forklaringen er i strid med reglene for denne bloggen, så jeg lar være.

   (Tips: Det er lurt å høre på vitnesbyrd fra folk som har som jobb å skyte opp og overvåke testmissiler. De har interessante ting å fortelle.)

   • Tror ikke det er spesielt mot reglene for denne bloggen – bare off-topic (og det hender det jo grundig vi er…;-) – å vise til påstanden om at ufo-sivilisasjoner lader ut og stopper atombombe-bruk. – Denne lett optimistiske «teorien» har jo vært populær i godtroende, lettlurte (ihvertfall på andre felter) new-age miljøer i et par årtier nå, og er ikke særlig «hemmelig» (bare usannsynlig). Likevel stoppet ufo-vesenene ikke Hiroshima og Nagasaki-bombingene, ikke prøvesprengningene til Frankrike på Moruroa atollen (>1996), og ei heller Nord-Koreas test-sprengninger, senest i går. – Hvorfor evt. tillate testsprengninger og drap på rundt 150.000 japanesere?

    • De utenomjordiskes veier er uransakelige.

     Jeg har noen teorier jeg kan komme tilbake til senere, eventuelt på min egen blogg. Spørsmålet ditt er ikke så dumt, så det fortjener et svar.

     Det er forresten plenty med troverdige vitnesbyrd som bekrefter at de virkelig skyter ned enkelte missiler, både missiler med dummy warheads og med autentiske. Sjekk ut linken jeg postet i en annen tråd her. (Husker ikke hvilken nå i farten, men det var en ganske ny en.)

 2. Personlig har jeg ikke de helt store forhåpninger til året 2016. Tror det kan bli et verre år enn på lenge. Har hørt enkelte Wall Street- guruer forutsi total økonomisk kollaps i år. Vi får vel se. Best å lagre litt hermetikk og annet, bare sånn for sikkerhets skyld.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.