Africom’s War on Libya

0

Filmmakers argue that Mohammar Gaddafi had to be removed from power for the US military’s AFRICOM project to succeed.

WhoWhatWhy is pleased to welcome yet another star to our orbit. Eric Nadler and Bob Coen are longtime journalists and documentarians who will be producing mini-docs for us on topics of interest to our readers. Let the reel deal roll!

For more information about Eric Nadler and Bob Coen, please check out their Brooklyn-based production company, Transformer Films.

https://youtube.com/watch?v=9tNVVhspLAU%3Ffeature%3Dplayer_embeddedframeborder%3D0allowfullscreen

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelUSA:s nästa president – höken Hillary Clinton?
Neste artikkelUkrainas parlament forbyr kommunismen
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).