Israel-lobbyen i USA hindret anti-nazi-resolusjon

2
Hyllest av fascisten Stepan Bandera er nå beskyttet av loven

Israel-lobbyen i USA hindret anti-nazi-resolusjon

Jeg har pekt på tidligere at det har vært en bemerkelsesverdig taushet fra pro-israelske miljøer overfor framveksten av ny-nazismen i Ukraina. Israel har ligget lavt. Holocaust-senteret med sine 30 millioner i statsstøtte holder kjeft. Det samme gjør Simon Wiesenthal Center. Og nå viser det seg at Israel-lobbyen i USA til og med har stoppet en resolusjon som ville ha hindret amerikansk våpenhjelp til nazister i Ukraina. AlterNet skriver:

AlterNet har brakt i erfaring at et lovtillegg til National Defense Authorization Act (NDAA) som ville ha forbudt USA i å hjelpe, trene og gi våpen til ny-nazister og andre ekstremister i Ukraina ble holdt utenfor loven ved hjelp av den republikanskledete House Rules Committee. Tillegget ble lagt fram av demokraten John Conyers, og hensikte var å redusere konfrontasjonene mellom ukrainske styrker og russisktalende separatister.

USA Today har publisert en meningsmåling som viser at selv om amerikanerne er for fortsatte sanksjoner mot Russland (53%-36%), så er det sterk motstand mot å sende våpen til Ukraina (62%-30%).

Lovforslaget til Conyers ville hindre enhver form for støtte til dem som «lovpriser eller glorifiserer nazismen eller dens kollaboratører, ny-nazistiske eller tilsvarende symboler».

Forlaget ble lagt fram for to av de sterkeste jødiske lobbyene i USA, Anti-Defamation League (ADL) og the Simon Wiesenthal Center, men på tross av at deres erklærte oppdrag er å bekjempe anti-semittisme og voldelig ekstremisme, nektet de å støtte forslaget(!) Simon Wiesenthal Center begrunnet dette med at ekstremistene i Ukraina «i det siste har moderert retorikken sin».

Det er riktignok sant at Svobodas leder, Oleh Tyahnybok, som i 2010 sa at han sloss for å fjerne «den jødisk-moskovittiske mafiaen» har polert retorikken sin. Men han hyllder fortsatt fascisten og massemorderen Stepan Bandera. En markant fascist som Azov-visekommandanten Vadym Troyan, som nå er blitt politisjef i Kiev, har derimot ikke moderert retorikken. (Utnevnelsen av ham fikk Rabbi Yaakov Dov Bleich i Ukraina til å protestere kraftig, i følge Jerusalem Post.) Og sjefen til Troyan, kommandant Andreij Biletsky skrev nylig i en kommentar at: «Den historiske oppgaven for vår nasjon i dette kritiske øyeblikket er å lede den hvite rasen i verden i et korstog for dens overlevelse, et korstog mot de semittisk-ledete Untermennschen.»

 

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

 1. Historiens korridorer er lange å mørke.

  Hvorledes kunne tidligere topp Tyske Nazister som hadde søkt tilflukt i Sør Amerika bevege seg helt åpent i lokalsamfunnet?
  Og hvordan kunne det ha seg at Israelsk etterretning kun var i stand til å stille en håndfull av disse til ansvar for sine gjerninger?

  Kan årsaken være, at det ble gjort en avtale med representanter for Verdens maktelite, der man kjøpte seg nødvendige stemmer fra Sør-Amerikanske land for å få gjennom beslutning om etablering av Israel i UN? Som motytelse ble det akseptert at tidligere Nazister skulle få fritt leide.
  Kan ikke finne historiske fakta som bekrefter dette, kun løse rykter. I så fall var det Nelson A. Rockefeller som arrangerte denne «hestehandelen».
  Ryktene vil i tillegg ha det til at dyktige og ambisiøse Jøder fikk fremtredende stillinger og eierandeler i bedrifter i Sør Amerika, som disse tidlige Nazistene eide eller kontrollerte.

  Synes som om det samme gjør seg gjeldende i dag. Det finnes sannsynligvis enkel forklaring – men den er nok godt skjult….

 2. […] At Ukraina stemte mot dette er forståelig, siden landet driver med akkurat det som fordømmes i resolusjonen. At USA stemte mot er svært avslørende og bekrefter at landet er hovedsponsor for framveksten av nazisme og fascisme blant annet i Ukraina. Den pro-israelske lobbyen i Kongressen hindret nylig et lovforslag som ville ha forbudt USA i å hjelpe, trene og gi våpen til ny-nazister og andre ekstremister i Ukr… […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.