Fascisten Jarosj: – Vi vil sabotere russiske gassledninger

6

Fascisten Jarosj: – Vi vil sabotere russiske gassledninger

Lederen for Høyresektoren i Ukraina, fascisten Dmitro Jarosj har i følge Voice of Russia uttalt:

Vi er klar over at Russland tjener penger på å transportere olje og gass gjennom våre rørledninger. Derfor skal vi ødelegge rørledningene for å ta fra Russland denne inntektskilden.

I den samme talen skal Jarosj også ha sagt:

La grunnen brenne under føttene på okkupantene. La dem drukne i sitt eget blod når de angriper vårt territorium.

Dmitro Jarosh er nestleder i Det nasjonale sikkerhetsrådet i Ukraina, og han har fått i oppgave å bygge opp den nye Nasjonalgarden på 60.000 mann som Kiev-regimet har vedtatt å opprette.

Hva var det Børge Brende sa? En god og representativ regjering!

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

 1. Dette er jo i det store og hele akkurat hva hjemmefronten, der din far var med, gjorde under krigen. Slå tilbake mot okupantene på alle mulige måter, om det så medfører tap av liv på egen side. Opp gjennom tiden har Russland (Sovjet Unionen) vært veldig «flinke» til å ta vare på sine «venner» slik de nå tar vare på Krim.

  • Unnskyld meg, Sverre. Dette er en fornærmelse mot fattern og muttern. De sloss med livet som innsats mot nazismen. Men de var aldri voldsfanatikere og de var aldri anti-tyske. Kutt!

   • Beklager det var på ingen måte meningen! Dette var fra min side kun ment som en hentydning til at man må få lov å drive motstandsarbeide uansett forhold, så lenge det gjelder ens eget land. Slett kommentaren om du okke liker drn. Beklager virkelig.

 2. Jeg lurer noen ganger på hvorfor dere som representerer den ytterste venstresiden konsekvent velger støtte regimer som om dere hadde vært borgere i land hvor regimet enten hadde skutt dere (som Gaddafis Libya), eller hadde utsatt dere for hard trakassering (som i Russland) om dere hadde vært like opposisjonell som dere er i Norge.

  Når det gjelder Gaddafis Libya er det jo dokumentert massive mennskeretighetsbrudd. Putins brutale nedsabling av Tsjetsenias uavhengighet var også meget brutal og førte til sterk muslimsk radikalisering i Nord-Kaukasus …….

  Det oppfattes kanskje som usaklig hets, men denne bloggen er jo et ekkokammer hvor alle er enige. Kan ikke skjønne dere gidder diskutere med hverandre uten å ha med synspunkter fra oss over 70 % av befolkingen som har i følge dere ikke har peil.

  Er selvsagt sært av meg å bry meg om denne bloggen, men …..

  Innleggene deres kan jo ikke tolkes som noe annet enn som ensidig støtte til Gaddafis regime (denne diskusjonstråden) og Putins invasjon/annektering av Krim.

  Tilhørigheten til Krim kan diskuteres, men tror mange i Ukraina som er russisk etnisk er betenkte pga. Putins regime. Følgende om en fargede kronikk illustrerer dette:

  http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Velkommen-til-Russland_-kjare-Krim-beboere-7511325.html#.Uy3izdFOWM8

 3. Steigan og jeg er nok uenige i mye, men her har du rett. Ytre høyre, fascister , skal vi støtte disse? Jeg synes det er nifse hvordan Nato hisser til krig på fascismens side …..

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.