«Med svindel som odelsrett»

0

«Med svindel som odelsrett»

Peter Warren treffer spikeren der den skal treffes i denne kommentaren, som riktignok er basert på en artikkel i Financial Times. Sjefen for JPMorgan, en bank som totalt har måtte betale 150 milliarder i bøter – for å ha satt sine interesser før kundenes, ifjor fikk en lønnsøkning på over 58 millioner kroner. Noen svindlere får det til.

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelOliver Steigans bilder
Neste artikkelEn strid ur livets perspektiv
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).