Havets helse blir raskt verre

1

Havets helse blir raskt verre

Økt CO2-nivå i atmosfæren gjør at havet raskt blir surere. Det vil få enorme konsekvenser for livet på jorda. «Vi kan allerede være inne i den neste masseutryddelsen av dyre- og plantearter,» advarer forskerne.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelEmozioni – Tolfa
Neste artikkelHanoi
Pål Steigan
Jeg er Pål Steigan, sjefredaktør for steigan.no.

1 kommentar

  1. Jeg er forbauset over at ingen som tidligere hadde hår, har fremmet påstanden om at årsaken til håravfallet er å spore tilbake til en CO2 økning i atmosfæren på hele 0,005 promille, fra tiden før den bare issen dukket fram. 🙂 Nei, spøk til side, men det er er meningsløst tøv å snakke om at » havet raskt blir surere». Havet er alkalisk (basisk) som det alltid har vært, men havets pH verdi har sunket med 0,1 pH enheter siden «den industrielle revolusjon» for et par hundre år siden. En titt på http://www.ocean-acidification.net/FAQacidity.html vil rette opp i den hysteriske krise maksimering som kastes på leseren med artikkelen. Forøvrig viser jeg til denne video snutten: http://www.youtube.com/watch?v=4LkMweOVOOI som også tar for seg temaet havets pH i tillegg til å legge fram fakta som viser hvilket sludder påstanden om CO2 i realiteten er. En gigantisk svindel som ikke bare Gro Harlem Brundland er med å høste fra, men nå også Jens Stoltenberg! (Forleden dag traff jeg, på toppen av det hele, en pensjonist i Spania som var stolt av norges Jens, for ikke å glemme Gro!. Ikke rart at Grunnloven kan voldtas så paragrafene fyker.)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.